Lokalvårdare till MTR Pendeltågen

Lokalvårdare till MTR Pendeltågen

MTR har genomgått en positiv förändringsprocess under de senaste åren. Vi fortsätter vår satsning på ständig utveckling och vi är just nu inne i en spännande tillväxtfas. Vi söker nu 10 Lokalvårdare till MTR Pendeltågen.

Din roll hos oss

Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbane- och pendeltågssystem. Som lokalvårdare på MTR Pendeltågen arbetar du varierade arbetstider under veckans alla dagar samt olika timmar på dygnet, vi söker därför dig som är flexibel med arbetstider.

Vi har regelbundna kvalitetsuppföljningar av vår uppdragsgivare, så kallad INSTA-mätningar. Du kommer att vara delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
 • Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra stationsmiljöer
 • Plockstäd
 • Tömning av avfallskorgar
 • Tidningshantering
 • Toalettstädning
 • Maskinskurning/moppning av golvytor och trappor
 • Avfläckning av väggar
 • Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse
Vi söker dig som vill ha en deltidstjänst på 75 %. Arbetet innebär varierande arbetstid med tjänstgöring på dygnets alla timmar, alltså både tidiga morgnar, sena kvällar samt under natten. Arbetet innefattar även arbete på helger.

När du blir en av oss

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR erbjuds en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Start beräknas till januari 2019. Introduktion och utbildning sker hos oss i samband med arbetsperiodens start.

Du som söker till oss

För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk.

Vi söker serviceinriktade och ansvarsfulla personer med stort engagemang för sitt arbete och uppdrag. Du har erfarenhet av och trivs med självständigt arbete.

Vidare har du
 • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
 • Körkort
 • Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning.
Det är meriterande om du har yrkesbevis från SRY - Servicebranschens Yrkesnämnd och PRYL - Projektyrkesbevis Lokalvårdare eller har motsvarande kunskaper. Även tidigare erfarenhet som teamleader/arbetsledare anses som meriterande.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Lokalvård Städning Lokalvårdare Storstädning Golvvård Maskinstäd
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.mtrstockholm.se
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)
Visa var