Kundservicestjärna till MTR Express

Kundservicestjärna till MTR Express

Är du en kundorienterad teamplayer som brinner för att ge överlägsen service? Vi expanderar och söker en ny stjärna till vårt glada kundserviceteam på MTR Express som sitter på Stockholms Centralstation.

MTR Express är utmanaren på den svenska järnvägen. Med fräscha tåg, starkt kundfokus och ett varmt och peppande gäng kollegor arbetar vi tillsammans för att bli världens bästa tågbolag!

Vi är väldigt stolta på MTR Express eftersom vi har en kundnöjdhet på över 90% - vi är omtyckta och våra kunder gillar verkligen oss! Nu söker vi dig, som precis som vi, älskar att skapa en kundserviceupplevelse att minnas.

Rollen som kundservicemedarbetare

Din huvudsakliga uppgift är att på ett professionellt sätt och med förstklassig service hjälpa våra kunder och samarbetspartners via telefon, mail, chatt och sociala medier. Du är den viktiga pusselbiten i att göra kundupplevelsen till den bästa tänkbara genom att skapa en "wow-känsla". Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att lösa ärenden på ett effektivt sätt. Du är den handlingskraftiga i stressiga situationer, exempelvis vid trafikstörning då trycket på kundservice är högt.

Du som söker till oss

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är:
  • Kommunikativ, serviceinriktad och en problemlösare som går den extra milen för att säkra kundupplevelsen
  • Noggrann och strukturerad och kan arbeta i många parallella processer samtidigt
  • Proaktiv och alltid tänker ett steg längre
  • Aktiv i att söka löpande feedback från arbetsledning och andra för att utveckla din egen prestation.
Din erfarenhet och kompetens:
  • Goda kunskaper i att använda digitala kanaler så som Facebook, Twitter och Instagram
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift, då den största delen av arbetet innebär skriftlig och muntlig kommunikation
  • Meriterande om du har arbetat i ett ärendehanteringssystem
  • Du har en slutförd gymnasieexamen eller motsvarande
  • Du har fyllt 20 år.
Vad vi erbjuder

Härliga kollegor i ett litet snabbfotat bolag som gillar förändring och att tänka nytt och annorlunda. Vi uppmuntrar alla att komma med förbättringsförslag som bidrar till både en bättre medarbetar- och kundupplevelse - här är du extremt viktig!

En schysst lön med bra villkor. Hos oss får du tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag, massage, rabatt på resor m.m. En riktigt bra grej är att vi erbjuder alla anställda två extra semesterdagar om man väljer tåget framför flyget på längre resor.

Det praktiska

Kundservice är öppet 07:00 - 22:00, måndag till söndag. Ditt schema innebär att du jobbar varannan helg och även kvällar, det är därför viktigt att du är flexibel med arbetstider. Tjänsten är på heltid och vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt.

Vi är även en rök-, alkohol- och drogfri arbetsplats där slumpmässiga kontroller förekommer.

Vill du bli en av oss?

Hos oss är alla välkomna! Vart du kommer ifrån spelar mindre roll, det viktiga är vart du är på väg. Stämmer du in på det som nämnts ovan så tycker vi att du ska söka.

Skicka in din ansökan via länken genom att registrera CV och personligt brev senast lördag den 29 februari (vi tar inte emot ansökningar via mejl). Urval kommer att ske löpande och nästa steg i processen är att genomföra urvalstester, därefter sker två intervjutillfällen samt referenstagning.

Har du frågor?

Mejla rekryterande chef Minoo Gharagozlou på minoo.gharagozlou@mtr.se

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 5000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om oss besök vår hemsida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mtrstockholm.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (12 dagar kvar)