HR Business Partner till MTR Tunnelbanan

HR Business Partner till MTR Tunnelbanan

På MTR nöjer vi oss inte med att vara bäst i klassen på tåg och tunnelbana. Vi vill också vara med och bygga framtidens städer och söker därför medarbetare som vill göra skillnad, i människors vardag och samhället i stort.

På Tunnelbanans HR- och kommunikationsavdelning söker vi just nu en HR Business Partner. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en miljö som präglas av hög och positiv förändringstakt där vi strävar efter att vara en tunnelbana i världsklass. Ta chansen att vara med på den fortsatta resan och utvecklingen av den nordiska MTR koncernen.

Som HR Business Partner har du en nyckelroll när det gäller att utveckla och stötta verksamheten genom att implementera, leda och följa upp HR-processer, både inom HR-avdelningen och ute i organisationen. Du kommer att ingå i minst två ledningsgrupper där du genom ett verksamhetsnära stöd utvecklar och stöttar MTR:s chefer och ledare. Vidare kommer du ansvara för minst en HR-process vilket betyder att du utformar, utvecklar och implementerar ditt ansvarsområde. Du kommer också att få möjlighet att driva projekt som ägs av HR och drivs i nära samarbete med alla avdelningar inom MTR tunnelbanan.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvar för HRs verksamhetsstödjande processer ute i organisationen
  • Stötta lokala ledningsgrupper
  • Delta i utvecklings- och förbättringsarbete inom HR-avdelningen och Tunnelbanan i stort
  • Leda och ansvara för projekt
För att trivas som HR Business Partner hos oss är du en person med stark drivkraft och entusiasm. Du vill bidra till verksamhetens utveckling genom att tänka nytt och hitta lösningar till förbättring. Med en vana att hålla flera processer igång samtidigt har du ett starkt kvalitetstänk i ditt arbete och erfarenhet av att jobba resultatorienterat. Med ett strukturerat arbetssätt, ödmjukhet och tålamod driver du dina arbetsuppgifter hela vägen in i mål. Vår vardag präglas av ett stort engagemang, professionalism och ett gott samarbete. Som person är du positiv, har en god samarbetsförmåga och vill ha kul på jobbet. Rollen som HR Business Partner kräver att du är en utåtriktad och kommunikativ person med förmåga och vilja att bygga relationer. Du kan komma att arbeta på alla nivåer i organisationen men det är framförallt viktigt att du tycker det är roligt att arbeta verksamhetsnära och stödja driften.

Din bakgrund och erfarenhet:
  • Akademisk examen som personalvetare eller motsvarande
  • Minst fem års erfarenhet från brett, kvalificerat HR-arbete
  • Gedigen erfarenhet av verksamhetsnära ledarstöd och har skaffat dig en mycket stabil kompetensbas inom de flesta vanligt förekommande delarna på en HR-avdelning.
  • Erfarenhet av att driva projekt inom HR
Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Vi erbjuder:

En miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och bidrar till MTRs fortsatta utvecklingsresa. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget. Som anställd hos MTR får du bland annat SL-kort (förmånsbeskattas), friskvårdsbidrag, gratis massage två gånger per år, 25 % rabatt på alla resor med MTR Express (gäller för hela familjen) och subventionerad lunch i form av Ticket Rikskortet. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Start beräknas omgående eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Ek, Chef HR Business Partner, ulrika.ek@mtr.se eller Erika Malmström HR Business Partner, erika.malmstrom@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Vi undanber oss säljsamtal.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.mtrstockholm.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (18 dagar kvar)
Visa var