HR-Administratör till MTAB

HR-Administratör till MTAB

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett vart i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

I samarbete med MTAB Sverige AB söker vi nu en vikarierande HR-administratör med fokus på löneadministration och HR-frågor. Rollen som HR-Administratör innehåller allt från löpande personaladministrativa arbetsuppgifter såsom upprättande av anställningsavtal, rekrytering och lönehantering till att ta fram nya mallar och rutiner.

Personen som söker detta jobb behöver ha ett brinnande intresse för administration och identifiera sig med begrepp som noggrannhet, struktur samt effektivitet. Du tar enkelt till dig ny information och nya arbetsuppgifter och trivs i en stöttande roll med personalkontakt. Du bör tycka om att arbeta i team och bidra till en god stämning på arbetsplatsen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi värdesätter ett trevligt bemötande, gott humör och nära till skratt mer än dina tidigare erfarenheter/kvalifikationer. Med detta sagt är det dock meriterande om du har erfarenhet från personaladministrativt arbete alternativt relevant utbildning inom HR/ekonomi.

Förutom ovanstående är det viktigt att du:
  • Är obehindrad i det svenska språket, både skriftligt och muntligt.
  • Behärskar det engelska språket, både skriftligt och muntligt.
  • Har goda kunskaper i Excel och Word.
Tjänsten är en tillsvidare anställning hos B3P med sex månaders tillämpad provanställning. Uppdraget hos kund är ett vikariat på minst 14 månader med start i mars.

Ansökan

B3 Personal jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför gärna snarast möjligt. Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail - endast frågor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (25 dagar kvar)