Vi söker C-chaufförer som tröttnat på A-B leveranser

Vi söker C-chaufförer som tröttnat på A-B leveranser

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!

I samarbete med MTAB söker vi nu flera C-kortschaufförer som vill utvecklas i sin professionella roll.

MTABs körningar innebär mer än transport från A-B, de hanterar ofta spännande och annorlunda last vilket ställer höga krav på dig som chaufför. Du är MTABs ansikte utåt. Som person behöver du därför vara social, service-minded samt vara bekväm i en ansvarstagande roll.

Du utgår från Stockholm och kommer främst arbeta i Stockholms regionen vilket innebär att du behöver trivas med ett högt tempo. Det kommer också finnas möjlighet till att köra i övriga Sverige och även Europa.

Kvalifikationer

Du som söker är engagerad och naturligtvis intresserad av att köra tunga fordon. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av att jobba som chaufför. Krav för att söka tjänsten är att du har YKB och C-kort.

MTAB Erbjuder

Ett varierande föraryrke med mycket kundkontakt, trevliga kollegor och en anställning i ett välkänt, familjeägt företag. MTAB erbjuder avtalsenlig lön, förmåner såsom friskvård, rikskort och utbildning samt möjlighet till kompetenstillägg allt eftersom man utvecklas i sin roll som förare.

Start så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värna och utvecklar sina chaufförer? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P.

B3P jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (39 dagar kvar)