Kundorienterad Lagerchef MTAB

Kundorienterad Lagerchef MTAB

Om MTAB

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett vart i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

I samarbete med MTAB Sverige AB söker vi nu en kommunikativ lagerchef som vill vara en del av MTAB:s kommande flytt till nybyggda lokaler i Barkaby under 2021.

MTAB är Nordens ledande transportör av konst och värdefulla föremål samt ömtålig teknisk utrustning. MTAB:s ständiga och övergripande mål är att utveckla och leverera avancerade mervärdestjänster som avlastar våra uppdragsgivares egna organisationer. MTAB har idag två affärsområden; Fine Art Logistics och High Tech Logistics. Den gemensamma faktorn är vår specialitet i att transportera, hantera och förvara ömtåligt och värdefullt gods med högsta möjliga kvalitet i alla led. MTAB har idag över 150 anställda och verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Om tjänsten

Vi söker dig som är en kommunikativ ledare och som inte är rädd för att ta i där det behövs. I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för den operativa driften av lager och terminal. Det inkluderar bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Leda och fördela arbete
  • Personalansvar för lager och- terminalarbetare
  • Verksamhetsutveckling
  • Kundimplementering
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för logistik och ledarskap. Du som söker är positiv, kommunikativ och trivs i en central roll där du stöttar dina medarbetare. Du drivs av att uppnå resultat och att förbättra såväl processer som ditt eget arbetssätt. Förutom ovanstående ser vi gärna att du
  • Har minst 3 års erfarenhet av arbete som lagerchef eller motsvarande
  • Har erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete
  • Talar och skriver svenska obehindrat
Är det här din nästa utmaning? Då vill vi träffa dig!

Ansökan

B3 Personal jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför gärna snarast möjligt. Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail - endast frågor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (5 dagar kvar)