Kundorienterad Lagerchef MTAB

Kundorienterad Lagerchef MTAB

Om MTAB

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett vart i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

I samarbete med MTAB Sverige AB söker vi nu en kundorienterad lagerchef till Stockholm. En lagerchef som brinner för utveckling och som vill vara med och projektleda MTAB:s kommande flytt till nybyggda lokaler under 2021.

MTAB är Nordens ledande transportör av konst och värdefulla föremål samt ömtålig teknisk utrustning. MTAB:s ständiga och övergripande mål är att utveckla och leverera avancerade mervärdestjänster som avlastar våra uppdragsgivares egna organisationer. MTAB har idag två affärsområden; Fine Art Logistics och High Tech Logistics.
Den gemensamma faktorn är vår specialitet i att transportera, hantera och förvara ömtåligt och värdefullt gods med högsta möjliga kvalitet i alla led. MTAB har idag över 150 anställda och verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Om tjänsten

Vi söker dig som är en kommunikativ ledare, som inte är rädd för att ta i där det behövs och som trivs med nära kundkontakt.

I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för den operativa driften av lager och terminal. Det inkluderar bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Personalansvar för lager och- terminalarbetare
  • Strukturera och koordinera arbete
  • Arbeta aktivt med kundimplementering
  • Kundkontakt
  • Offerera och prissätta
  • Uppföljning och kvalitetssäkring av verksamhet
För att lyckas i rollen som lagerchef på MTAB ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och är trygg i ditt ledarskap. Du behöver trivas i kontakt med kunder och se förändring som en möjlighet till utveckling. Eftersom MTAB:s två affärsområden Fine Art och High Tech ställer höga krav på kvalité och service är det extra viktigt att du som chef är strukturerad och kvalitetsmedveten. Du behöver kunna se lösningar där andra ser problem och vara lyhörd gällande kundens önskemål.

Som nämnt ovan kommer MTAB flytta sin verksamhet under 2021. Därför ser vi att du som söker denna tjänst ser denna flytt som en positiv möjlighet att påverka strukturer och implementera arbetssätt som du tillsammans med produktionschef styr över.

Ansökan

B3 Personal jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför gärna snarast möjligt. Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail - endast frågor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)