Kundorienterad Lagerarbetare

Kundorienterad Lagerarbetare

B3 Personal

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm, men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett vart i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg! Nu hjälper vi vår kund MTAB att hitta en kundorienterade lagerarbetare. 


MTAB

MTAB är Nordens ledande transportör av konst och värdefulla föremål samt ömtålig teknisk utrustning. Deras ständiga och övergripande mål är att utveckla och leverera avancerade mervärdestjänster som avlastar deras uppdragsgivares egna organisationer. MTAB har idag tre affärsområden; Fine Art Logistics, High Tech Logistics samt Tour Logistics. Den gemensamma faktorn är deras specialitet i att transportera, hantera och förvara ömtåligt och värdefullt gods med högsta möjliga kvalitet i alla led. MTAB har idag över 150 anställda och verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. 

Om tjänsten

Vi på B3 Personal söker nu en kundorienterad lagerarbetare till MTABs lager i Barkarby som ska ingå i deras härliga team. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 07:00-16:00 alternativt 8:00-17:00, mån-fre. 

För att trivas hos MTAB tror vi att du som söker jobbet är en lagspelare som alltid gör sitt bästa. Du trivs med kundkontakt och är en skicklig kommunikatör både i tal och skrift. Som person är du positiv och lösningsorienterad. Vissa dagar håller arbetet ett högt tempo därför är du duktig på att sortera och prioritera information. I övrigt utför du ditt arbete effektivt och med hög kvalité. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är

-3PL-tjänst

-Plock och pack av order (order direkt från kund)

-Hantering inleveranser

-Dagligen bokning av extern frakt (DHL, UPS, Postnord etc.)

-Ta emot kundbesök

-Lagerbokföring

Förutom att du har rätt personliga egenskaper tror vi att du har minst 1 års erfarenhet av logistikarbete, truckkort A+B samt att du talar och förstår svenska obehindrat.

Denna rekrytering är en hyrrekrytering vilket innebär att personen till en början blir anställd genom oss på B3 Personal och efter 6 månader övergår till en tillsvidare anställning hos MTAB.   

Du erbjuds

Hos MTAB erbjuds du en varierande och utmanande tjänst i ett välkänt företag med trevliga kollegor. Förutom en trivsam arbetsplats erbjuds du en konkurrenskraftig lön och andra personalförmåner. 

Ansökan

Är det här din nästa tjänst? Då vill vi träffa dig! Ansök redan idag på www.b3p.se. I den här rekryteringsprocessen samarbetar MTAB med B3 Personal och därför sker ansökan på www.b3p.se. Vi jobbar med ett löpande urval, vilket innebär att tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittar rätt person. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du vända dig till ansvarig rekryterare på alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail, endast frågor. 

Välkommen med din ansökan!Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (5 dagar kvar)