Koordinator till MTAB Sverige AB

Koordinator till MTAB Sverige AB

Om tjänsten

B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg!

I samarbete med MTAB söker vi nu en skicklig koordinator till deras auktionsgrupp.

MTAB är en ledande leverantör av specialtransporter i Norden. MTABs affärsidé är att transportera, hantera och förvara ömtåliga och värdefulla föremål/produkter med minsta möjliga påverkan på såväl utrustning som miljö.

Du kommer att arbeta i ett högt arbetstempo i en mindre grupp med ansvar för frågor rörande MTABs auktionskunder. Du kommer arbeta med allt från ordermottagning och kundservice till avrapportering och fakturering. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt och föra kommunikation i olika led. Några exempel på arbetsuppgifter:
  • Besvara frågor från kunder angående pågående leveranser
  • Reklamationshantering och kundservice via telefon och e-post
  • Svara på enklare förfrågningar och ge priser till kund
  • Planera och lägga order i affärssystemet
  • Fakturering
Tjänsten är en tillsvidare tjänst med tillämpad provanställning, start under Maj månad.

Kvalifikationer

Vi ser att du har erfarenhet från kundservice eller annan administrativ roll och att du har en god känsla för service. För att trivas i denna roll behöver du vara bekväm i att kommunicera med kund via både mail och telefon. Det krävs att du är självständig, strukturerad, kan ta egna initiativ och säkerställer att saker blir slutförda. Eftersom tempot är högt med många inkommande ärenden krävs det att du kan prioritera ditt arbete. Som person är du lösningsorienterat och har ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

Minst ett par års arbetslivserfarenhet

Goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift

Datorvan

Du erbjuds

En härlig och trygg arbetsplats och lön enligt ö.k.

Arbetstid 8-17 mån- fre, 100% heltid.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P.

B3P jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila alexander@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (9 dagar kvar)