Program Manager till BMW

Program Manager till BMW

Vill du vara med och i Norden driva ett försäljningsprogram av reservdelar för en av de tyngre aktörerna inom fordonsbranschen. Har du starkt intresse av att utveckla försäljningsprocesser och är duktig på att analysera data? Då kan detta vara en tjänst för dig! Vi söker just nu en Program Manager som ska driva och koordinera försäljningsprogrammet på de nordiska marknaderna. Tjänsten innebär att arbeta med BMWs försäljningsprogram som syftar till att utveckla försäljningen av original reservdelar till oberoende återförsäljare och deras verkstäder. Som Program Manager analyserar du data/information, koordinerar och supporterar fältsäljare i försäljningsprocesserna samt följer och rapporterar utvecklingen inom reservdelsförsäljningen. En viktig del kommer vara att säkerställa kommunikationen mellan ansvariga för programmet hos vår kund, fältkonsulter och återförsäljarna. Omfattning och arbetsplats:
BMW i Sollentuna. Tjänstens omfattning är heltid, vid behov kan resande förekomma. Start omgående. Du kommer att vara anställd av MSX international men arbeta heltid för kunden. Vem är du?
  • God erfarenhet från reservdelsförsäljning på återförsäljar- och/eller importörsnivå, B2B.
  • Ledarskapserfarenhet och erfarenhet från projektledning från fordonsbranchen
  • Dokumenterad erfarenhet av förbättringsarbete inom försäljning
  • Goda datakunskaper, samt en hög nivå inom Excel och Power Point
  • Mycket bra nivå på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
Som person är du duktig på att administrera, koordinera och följa upp, du driver processer och försäljning framåt från start till mål. Du har god analytisk förmåga är proaktiv och drivande samt försäljnings- och affärsfokuserad. En god kommunikationsförmåga är viktigt då du kommer att presentera budskap på olika nivåer i organisationer. Vi erbjuder
Som medarbetare på MSXI arbetar du i en dynamisk miljö med hög tillväxt och ett svårslaget kunderbjudande.MSXI har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag I denna position ingår tjänstebil och 6 veckors semester. Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag med registrerat CV och personligt brev på vår hemsida! Alla ansökningar behandlas löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag har passerat.
Mer info
Kontaktperson Jessica Petersson
Telefon 031 337 88 44
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MSX International är en global branschledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 6000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 125 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder.