Fordonskunnig tekniker eller elektriker ti...

Fordonskunnig tekniker eller elektriker ti...

Har du ett stort intresse för diagnostik och brinner för att lära dig tekniken i dagens och framtidens bilar? Gillar du framtidens teknik då kan denna tjänst vara något för dig.

Vi utökar vårt team och söker just nu en tekniker för arbete med i huvudsak felsökning och reparationer av drivbatterier till elbilar för vår kund. Som medarbetare i vårt team kommer du att påbörja en resa till en batteriexpert. Denna tjänst kommer att bli en nyckeltjänst över tid då marknaden för elbilar konstant ökar. Du kommer att ha ett brett kontaktnät med återförsäljare, generalagent, konstruktörer och tillverkare så engelska är ett krav.

Du kommer arbeta i ett engagerat team tillsammans med duktiga och rutinerade medarbetare där team-work är vårt ledord.

Arbetsuppgifter
  • Diagnos, felsökning och reparation av fordonsdrivbatterier
  • Administration och dokumentering
  • Logistik
  • Support och coachning av återförsäljare och medarbetare
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har stort intresse för diagnossystem och elektronik samt har jobbat några år inom området servicetekniker, elektriker eller motsvarande och då gärna med fordonsteknisk inriktning. Självklart har du goda kunskaper inom Microsoft Office. Vår förväntan på dig är att du är kommunikativ, serviceinriktad, analytisk och utåtriktad. Självklart hanterar du svenska och engelska obehindrat, danska är meriterande.

Vi erbjuder

Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag med många utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Ansökan

Ansök med registrerat CV samt personligt brev via länken. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anöskningsdag. Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Jessica Petersson
Telefon 0709-22 76 27
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MSX International är en global branschledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 5000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 140 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder.