Har du lång erfarenhet av avancerad diagnostik samt intresse för tekniken i dagens och framtidens bilar? Drivs du av att coacha och vägleda andra? Då kan denna tjänst vara något för dig.

Vi söker just nu en elektrotekniker alt. diagnostekniker för arbete med teknisk support samt administration och reparationer av drivbatterier för vår kund. Som medarbetare i vårt team vägleder och coachar du rutinerade tekniker hos auktoriserade bilverkstäder i hela Norden. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail och telefon och innefattar kontakter med såväl återförsäljare som utvecklingsteam hos tillverkaren. I tjänsten ingår även diagnos och felsökning / reparationer av drivbatterier (cirka 25% av totala arbetstiden).
Du arbetar i ett engagerat team tillsammans med duktiga och rutinerade medarbetare där ni stöttar och hjälper varandra.

Arbetsuppgifter:
  • Supportera och coacha återförsäljare med avancerad diagnostisk felsökning samt bistå med rekommendationer för fortsatt felsökning via interna supportsystem, mail samt telefon.
  • Kommunicera direkt med tillverkaren gällande vissa aktuella ärenden samt felrapportering enligt gällande eskaleringsprocess
  • Daglig uppföljning av aktuella ärenden baserat på gällande prioriteringsordning.
  • Kontinuerligt hålla sig uppdaterad gällande tillverkarens produkter genom att delta på tillverkarens utbildningar samt studera instruerande tekniska dokument.
  • Hantera logistiken kring drivbatterier från handlare till BRW (Battery Repair Workshop)
  • Utföra diagnos, felsökning samt reparation av drivbatterier
  • Sköta kontakten med leverantören och batteriexperterna i Frankrike hos Renault
  • Administrera allt kring reparation/hanteringen av batterierna
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en god förståelse för diagnossystem och mjukvara samt har solid erfarenhet från auktoriserad märkesverkstad och de felsökningsverktyg som används där, alternativt är du en högskoleingenjör i elektronik eller liknande. I dagsläget jobbar du som diagnostekniker, coach, inom elektroteknik eller liknande och är nu redo för nästa steg i din karriär.

Vi tror även att du som söker är en engagerad och analytisk problemlösare med goda kunskaper inom IT, elektronik och felsökning. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och du behärskar svenska och engelska väl både i tal och i skrift. Ett stort plus är om du även pratar och skriver danska obehindrat.

Arbetsplats och omfattning:

I denna roll sitter du på kundens kontor i Stockholm. Detta är en heltidstjänst och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder:

Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag med många utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal, erbjuder friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify.
Mer info
Kontaktperson Sami Paasonen
Telefon 0734611552
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.msxi.com
Sista ansökningsdag 31 juli (36 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

MSX International är ett globalt företag som erbjuder konsulttjänster inom fordonsbranschen inom affärsutveckling men också genom outsourcade helhetslösningar. Vi är stolta över vårt team av experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och bidrar till företagets vision att bli "partner of choice" för alla våra kunder och intressenter.