Säljadministratör till framstående bolaget MSAB

Säljadministratör till framstående bolaget MSAB

Om MSAB
MSAB är marknadsledande inom Digital kriminalteknik (Mobile Forensics) där man arbetar med att få fram information som används för bevissäkring från mobiltelefoner, handdatorer och GPS´er. MSAB bedriver produktutveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av lösningar inom området.

Kunderna finns över hela världen och utgörs av Polis, Underrättelsetjänst, Tull och Försvar.

Bolaget är globalt representerat och har egen personal i Sverige, Tyskland, Frankrike, Holland, USA, Canada, England, Brasilien, Kina, Singapore, Ryssland samt Australien.

MSAB grundades 1984 och är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999. Bolaget har flera gånger utsetts till Gasellföretag och listats på Sweden Technology Fast 50 samt EMEA Technology Fast 500.

MSAB har idag 170 anställda varav ett 100-tal medarbetare på huvudkontoret i Stockholm. MSAB sitter i Hornstull, Hornsbruksgatan 28, Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i en utmanande roll där ingen dag är den andra lik? Vi söker nu efter en driven och lösningsorienterad säljadministratör till vårt kontor på Södermalm. I din roll där du kommer fungera som spindeln i nätet arbetar du med att stötta säljare med allt ifrån stöd och support via mail och telefon till siffror och statistik från CRM. Avdelningen består av totalt 14 säljare som utgår både från Sverige och olika länder världen över. Tjänsten passar dig som trivs i en internationell miljö med högt tempo och entreprenörsanda.

Vem är du?
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av administrativt serviceorienterat arbete där du med fördel arbetat i CRM-system och i en roll nära försäljningsavdelning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du proaktiv, orädd och framåt samtidigt som du har sinne för detaljer och ställer höga krav på noggrannhet. För att trivas i rollen som innebär många kontaktytor krävs att du är kommunikativ, utåtriktad och att du har en naturlig känsla för service. Vidare är du målmedveten, driven och prestigelös, en lagspelare som hjälper till där det behövs!

Vad erbjuder MSAB dig?
Förutom en mycket trevlig arbetsmiljö tillsammans med duktiga kollegor, på centralt beläget kontor mitt i Hornstull, så erbjuds du bland annat god marknadsmässig lön, pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och sjuk-och sjukvårdsförsäkring.

Anställningen är en tillsvidareanställning, heltid, med start enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
I denna process samarbetar MSAB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström på 076-297 87 95 eller karolina.wahlstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via Jureks hemsida: www.jurek.se; vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi intervjuar löpande!
Mer info
Kontaktperson Karolina Wahlström
Telefon 0762-97 87 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 27 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.