Customer Ambassador Nordics

Customer Ambassador Nordics

Det här är en roll utöver det vanliga, till ett företag som gör skillnad. Här får du varje dag en chans till att bidra till ett tryggare och säkrare samhälle. Om du har en stark vilja att bidra till vår fortsatta framgång, då är rollen som Customer Ambassador Nordics hos oss något för dig!

Om oss och om rollen
I din roll som Customer Ambassador Nordics som är ny hos oss, ansvarar du för att inspirera, utbilda och entusiasmera våra befintliga kunder i Norden. Vi är världens ledande leverantör av mobile forensic technology och våra kunder finns inom polisen, tullen, åklagarna och andra brottsförebyggande myndigheter som genom våra produkter och lösningar säkerställer de bevismaterial mobiler och andra mobila enheter som krävs för brottsutredningar.

Du får våra kunder att upptäcka nya funktioner med våra tjänster, presentera nya häftiga features, vara deras bollplank och samtidigt bredda och fördjupa relationen. Du är med andra ord vår ambassadör och vårt ansikte utåt mot den nordiska marknaden! Du samarbetar tätt med dina kollegor som hanterar avtalen med kunderna medan du fokuserar på de mjuka delarna av försäljningen. Du blir en naturlig kontakt för nya affärsmöjligheter hos våra kunder som du bollar vidare internt.

Din vardag kommer att bestå av mycket resor i Sverige och i våra nordiska grannländer. Du ansvarar själv för att planera och strukturera din tid, vilket kommer vara avgörande för att vara lyckosam i tjänsten. Vi uppskattar antal resdagar med övernattningar till ca 3 dagar i veckan vilket såklart medför att du behöver få ekvationen att gå ihop med ditt övriga livspussel! Vi tror att du är en sådan person som bara älskar friheten att vara på resande fot och som älskar pulsen där ute på fältet - har vi rätt? När du inte är på vägarna så utgår du från vårt Stockholmskontor där du är en del av ett varmt, ambitiöst och kompetent team av kollegor.

Vi erbjuder
  • En helt ny typ av roll (som vi alla är mycket förväntansfulla på!) där du får vara med och designa dess utformning
  • Ha en rolig och utvecklande säljroll där du varje dag bidrar till en tydlig samhällsnytta
  • Chansen att få vara en del att ett svenskt tillväxtföretag med stor global närvaro
  • Möjligheten att vara en del av ett positivt och engagerat team
  • Trygghet i form av fast lön och andra förmåner
Om dig
När du kommer in i ett rum så märks det! Det märks tack vare din höga energinivå, ditt trygga sätt och ditt sätt att bemöta andra människor. På frågan om hur andra uppfattar dig svarar de förmodligen: förtroendeingivande, nyfiken, engagerad och ett utpräglat intresse för ny teknik. Du har ett sätt att vara säljande utan att vara pushig - precis på det sätt som våra kunder uppskattar.

Eftersom tjänsten kräver resor inom ett stort geografiskt område så ser vi det som absolut nödvändigt att du har varit ute på fältet minst ett år och arbetat med uppsökande försäljning B2B. Vi tror att du kan ha en försäljningsbakgrund från många olika branscher där det viktigaste är att du jobbat med produkt/tjänste- och/eller lösningsförsäljning. Vi tror också att du är i ett skede i ditt liv där du kan resa - vilket skede det är i livet för just dig, det vet bara du!

Vi ser fram emot att ha din säljande och karismatiska personlighet i vårt team och är nyfikna på vilka möjligheter du ser med denna tjänst. Naturligtvis arbetar du strukturerat med moderna nya verktyg och är noggrann. Engelska är vårt koncernspråk och eftersom du också har Finland som marknad så är affärsengelska mycket viktigt.

Får du en känsla av att den här annonsen är skriven för dig? Då ska du söka idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan redan nu. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin på tel: 076-000 18 89 eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 5 apr (16 dagar kvar)