Revisorsassistent till MOORE Allegretto

Revisorsassistent till MOORE Allegretto

Social revisor med släng av entreprenörsskap? Då är vi rätt match!

Letar du efter en arbetsplats att växa på? Hos oss får du tidigt jobba nära våra kunder, göra stor skillnad och bygga ditt eget nätverk. Är du en teamspelare som gillar människor och som vill hjälpa företag att växa? Då kan du vara rätt match för vårt härliga gäng i Skanstull i Stockholm.

Kort om tjänsten

Vi letar efter en revisorsassistent som gillar entreprenörskap och som trivs i ett kundfokuserat arbete. Dina huvudsakliga uppgifter kommer inledningsvis att bestå av revision av ägarledda företag, ideella föreningar, enklare utredningar och skattefrågor.

Genom vidareutbildning och praktisk erfarenhet ser vi till att du växer och får nya utmaningar i den takt som passar dig. Efter att du har lärt dig revisionshantverket kommer du successivt mogna in i rådgivarrollen.

Genom stöd, vägledning och en personlig utvecklingsplan ser vi till att du växer och förverkligar din fulla potential inom MOORE Allegretto.

Är du en teamspelare? Vill du hjälpa företag att växa?

Det är en bra början! Uppfyller du även följande punkter är det ännu bättre:
  • Hög social kompetens
  • Förmåga att samarbeta med många olika typer av människor
  • Flexibel utan att kompromissa med noggrannhet
  • Engagerad, självständig och gillar eget ansvar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom revision samt uppfyller Revisorsinspektionens teoretiska krav i din utbildning och är redo att börja hos oss med start den 1 september 2022.

Vi har stort förtroende för dig att påverka den egna arbetsrollen och disponering av arbetstid, där vi värnar om ett bra work-life-balance, samt hoppas att du vill ta del av vår kultur och de gemensamma aktiviteterna som gör jobbet extra roligt.

Vidare är vi intresserade av nya medarbetare med några års erfarenhet där vi anställer efter överenskommelse.

Vill du veta mer om oss?

Vi är ett gäng härliga kollegor, i en platt organisation med hög ambitionsnivå och fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Vi tycker att våra medarbetare är vår största tillgång och satsar stort på individuell utbildning och gedigna utbildningspaket.

MOORE GLOBAL är ett revisionsnätverk med över 600 kontor och 30 000 medarbetare i drygt 100 länder. I Sverige heter vi MOORE Sweden och finns representerade med sex kontor i regionerna Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi fungerar som en samarbetspartner till företag och företagare som värdesätter hög servicegrad och tillgänglighet inom affärsområdena revision, redovisning och skatt. Hos oss hittar du hög ambitionsnivå och många intressanta kunder.

Välkommen till en arbetsplats med hög grad av teamkänsla som präglas av goda relationer och delaktighet!

Skicka CV och personligt brev till work@allegretto.se. Vi kallar till intervju löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 086441800
Email Mejla MOORE Allegretto
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.allegretto.se
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (54 dagar kvar)