Revisorsassistent till MOORE Allegretto

Revisorsassistent till MOORE Allegretto

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inledningsvis att bestå av revision av ägarledda företag, enklare utredningar och skattefrågor. Du kommer snabbt få eget ansvar. Genom utbildning och praktisk erfarenhet ser vi till att du växer och får nya utmaningar i den takt som passar dig. Efter att du har lärt dig revisionshantverket kommer du successivt mogna in i rådgivarrollen. Under din karriär hos oss kommer du att få stöd och vägledning av en fadder och en coach, samt arbeta fram en personlig utvecklingsplan. Det finns med andra ord goda möjligheter för dig att växa och förverkliga din potential på Allegretto Revision.

För att lyckas med rollen
För att lyckas hos oss krävs det att du har förmåga att kunna kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor, har en hög social kompetens och är flexibel, utan att kompromissa med din noggrannhet. Som person lägger du ned stort engagemang i ditt arbete och gillar att arbeta självständigt och ta ansvar.

Vi söker dig som gillar entreprenörskap och vill vara med om en resa där du får utveckla arbetsplatsen tillsammans med oss, samtidigt som du utvecklas som person.

En grundförutsättning för att söka ett arbete hos oss är att du har en kandidatexamen inom företagsekonomi samt uppfyller Revisorsinspektionens teoretiska krav för auktorisation. Tidigare erfarenhet av bokföring är meriterande och du skall kunna kommunicera flytande med våra kunder i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vårt erbjudande
Du erbjuds en tjänst i ett företag som du kan växa i. Vi erbjuder utveckling och kompetenshöjning för dig som vill satsa - en bra skola för dig som vill bli revisor, med möjlighet att bli delägare. Du har möjlighet att forma ditt arbetsinnehåll och din yrkesroll efter just dina kunskaper och talanger. Vi sitter i en nyrenoverad lokal på centrala Södermalm.

Vi eftersträvar att våra medarbetare ska
  • Växa med uppgifter och personligt engagemang
  • Vara nyfikna, vilja se möjligheter och anta utmaningar
  • Utveckla och upprätthålla våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på
Intresserad?
Välkommen med din ansökan till work@allegretto.se. Vi kallar till intervju löpande, därför ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Anställningen påbörjas under hösten 2021 enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Patrik Ekenberg
Telefon 086441800
Email Mejla Patrik Ekenberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mooresweden.se
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MOORE GLOBAL är ett revisionsnätverk med över 600 kontor och 30 000 medarbetare i drygt 100 länder. I Sverige finns vi representerade med sex kontor i regionerna Stockholm, Malmö och Göteborg.

MOORE Allegretto finns i Stockholm och är ett ägarlett revisions- och konsultföretag med bas på Södermalm. Våra kunder är till största delen ägarledda företag i olika storlekar, men även noterade bolag, ideella organisationer och bostadsrättsföreningar.

Vår ledstjärna är att alltid leverera kvalitet och att hålla en hög servicenivå till våra kunder. Både vi själva och våra kunder ställer krav på såväl engagemang som kompetens och integritet. Personligt engagemang är en av de viktigaste hörnstenarna i vårt arbete att löpande utforma och leverera tjänster som tillför våra uppdragsgivare värde och trygghet.