Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige?

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i Sverige?

Är du läkare och letar efter nya uppdrag? Eller är du ny inom bemanning och vill veta mer?

Till följd av COVID-19 finns det nu ett extra stort behov av din kompetens runt om i landet. All hjälp är välkommen, oavsett hur mycket eller lite du kan arbeta. Du behövs!

Som konsult hos oss på Medkomp får du arbeta med stor frihet och kan själv bestämma var och när du vill arbeta. Du får därmed uppleva olika arbetsplatser, arbeta med olika kollegor och utföra varierade arbetsuppgifter. Vi ser till att du matchas till rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Alla praktiska förberedelser som t.ex. bokning av resa och boende, med mera tar vi hand om.

För oss är det viktigt att veta vad du värderar i ditt yrkesliv för att vi tillsammans skall nå dit. Den personliga relationen är för oss avgörande för att kunna ge bästa möjliga service och hitta de rätta uppdragen till just dig. Vi är väldigt måna om att du ska trivas hos oss och få tydlig information om uppdraget så att du kan göra ett så bra arbete som möjligt. Vi vill hjälpa dig att hitta ditt drömjobb!

Vi på Medkomp erbjuder:
  • Konkurrenskraftiga ersättningar
  • Flexibilitet
  • Bra villkor
  • Bästa möjliga service
Din profil:

Du som söker är legitimerad läkare med minst 2 års yrkeserfarenhet. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens. Vi tror att du är trygg som person och i din profession samt att du har ett patientfokuserat arbetssätt.

Omfattning:

Deltid/Heltid

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via mail på: amir@medkomp.se alternativt lämna en intresseanmälan på vår hemsida: www.medkomp.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://medkomp.se/
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (12 dagar kvar)