Platsansvarig arbetsledare till MCM Relining i Stockholm

Platsansvarig arbetsledare till MCM Relining i Stockholm

Vill du bli en del av Sveriges ledande skadeservicebolag? Nu söker vi dig som vill vara med oss och utveckla MCM Relinings verksamhet i Mälardalen med utgångspunkt i Stockholm. Tillsammans med systerföretagen Ocab och NHS har vi marknadens starkaste erbjudande inom skadeservice och vi satsar nu på att växa vidare inom relining.

Arbetsuppgifter
MCM Relining utför redan idag uppdrag i Stockholm med omnejd men nu söker vi dig med branscherfarenhet och driv som vill bygga och utveckla ditt eget team, och vår verksamhet med Stockholm som utgångspunkt.

Du kommer att ha ett arbete med stor frihet och mycket ansvar där du har möjlighet att forma din egen roll. Initialt kommer ditt fokus vara att bygga upp ditt team och att utveckla relationer internt inom koncernen och med lokala kunder.

Du kommer att ansvara för kundkalkyler, resurssättning, inköp, tid- och produktionsplanering och är projektledare och kontaktyta mot kund i våra lokala uppdrag. Du ansvarar för att produktionen fungerar och kan stötta ditt team ute i fält när det behövs. Tillsammans med dina tekniker utför ni samtliga arbetsmoment som ingår i relining.

Din bakgrund och kvalifikationer
Som alla ledare i vår verksamhet har du ett starkt personligt engagemang och du söker en långsiktig utmaning. Erfarenhet från vår bransch, och att du kan hantverket inom relining, ser vi som en förutsättning för att lyckas i den här rollen. Det är också avgörande att du från dag ett har inställningen att bygga det team och den kompetens du behöver, för att framgångsrikt leverera våra uppdrag med hög kvalité till våra kunder. Till din hjälp kommer du ha ett brett stöd av centrala koncernfunktioner och av andra platsansvariga och chefer inom MCM Relining.

Du är van att samordna och planera projekt och har tidigare erfarenhet av att leda och motivera personal i en positiv anda. Som person är du energisk, målinriktad och du har en stor egen drivkraft. Din svenska är god i såväl tal som skrift. Självklart är du van vid datorn som ditt dagliga arbetsredskap. Det är ett krav att du har minst B-körkort.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mårten Hansson på telefon 010-58 55 753 eller via e-post: mitt@mcmab.se.

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via Ocabs hemsida.
Sista ansökningsdatum: 2021-03-21, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://mcmab.se/
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MCM Relining åtgärdar problem med avloppssystem i och kring fastigheter. Vi erbjuder punktlagning, servicearbeten och totalrenovering av avloppssystem genom relining och utför allt från mindre arbeten till entreprenader av hela bestånd.

Vårt kundlöfte är att det alltid ska vara en trygg, bekväm och ekonomisk lösning att anlita oss. Med över 30 års erfarenhet av avloppsrenoveringar är MCM Relining en trygg partner vid både stora och mindre projekt.

Sedan 2018 ingår MCM Relining tillsammans med systerföretagen NHS, Nordisk Högtrycksspolning, och Ocab i samma koncern. Ocab är rikstäckande inom avfuktning och sanering och NHS erbjuder högtrycksspolning, vakuumsugning och rörinspektion för fastighet och industri. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en verklig helhetslösning inom skade-, industri- och fastighetsservice.