Junior utvecklare

Junior utvecklare

Junior utvecklare

Är du en passionerad utvecklare med genuint intresse av digitalisering och tekniska lösningar? Vill du komma till en arbetsplats där du har stort inflytande och känner hög delaktighet i projekten? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss får du som utvecklare/konsult möjlighet att föra projekt från idéutveckling och lansering ute hos våra kunder, till vidareutveckling och förvaltning. Här har du stort inflytande och ditt intresse för den digitala resan och kodning speglas i ditt arbete och förmåga att tänka i nya banor. Du kommer att ingå i ett team med andra utvecklare som sitter i Stockholm, samt ofta i nära dialog med industriledande kunder. Dina arbetsuppgifter kommer i början att vara som stöttande funktion av projekten för att sedan ta dig an dina egna.

Din profil

Att du har intresset och drivet inom programmering är viktigt. Vi ser att du har erfarenhet samt kunskap inom webutveckling med Net, C# och Angular. Projekten omfattar både front-end utveckling med Angular, LESS och TypeScript samt back-end utveckling i ASP.Net MVC med WebAPI och Entity Framework.

Skallkrav
  • Net, C#, JavaScript
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Gediget intresse för programmering
Meriterande

Erfarenhet av programmering, system som back-end och front-end
Programmering från tidigare arbete eller på fritiden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (55 dagar kvar)