Business Controller till växande fastighetsbolag i Stockholm City

Business Controller till växande fastighetsbolag i Stockholm City

Vill du arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, få stort eget ansvar och arbeta mitt i Stockholm City? Har du några års erfarenhet från fastighetsbranschen som Business Controller alternativt från en kvalificerad tjänst inom redovisning och vill arbeta närmare affären? Då kan Möller & Partners erbjuda dig ditt nästa steg i karriären, varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som Business Controller på Möller & Partners är ditt huvudsakliga uppdrag att arbeta med bostadsbolaget Akka Egendom: följa upp investeringarna, bevaka lönsamheten i affären och analysera resultatet. I det ingår arbete med resultatsammanställningar, budget, prognos och kontinuerlig uppföljning. Du arbetar med att tydliggöra nyckeltal, analysera och presentera utfall till såväl förvaltare som styrelse och ledning.

En viktig del av tjänsten är även att fungera som stöd till verksamheten inom ekonomi samt att vara behjälplig i tillhörande löpande uppgifter av ad hoc karaktär inom ekonomiområdet.

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet från fastighetsbranschen antingen som Business Controller eller inom redovisning och vill gå mot controlling. Har du erfarenhet av bokslutsarbete ser vi positivt på detta.

Du har ett stort affärsintresse och är en duktig analytiker som förstår helheten och hur olika delar hänger ihop inom affären. I ditt arbete är du bra på att bygga relationer och trivs med att ha ett flertal kontaktytor inom organisationen. Vidare innehar du goda kunskaper i Excel.

Din personlighet är mycket viktig för oss. Du är en proaktiv och ansvarstagande person som driver ditt eget arbete och levererar mot uppsatta mål. Du trivs i en dynamisk tillvaro och håller god kontroll och kvalitet på det arbete som du utför.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller & Partners affärsidé är att äga, utveckla och förvalta fastigheter. I våra olika fastighetsbolag tar vi in externa delägare som samarbetspartners. Bland nuvarande och tidigare samarbetspartners finns institutionella investerare samt utländska och svenska fonder, för att nämna några exempel. Sedan starten har vi byggt upp och förvaltat fastigheter till ett värde överstigande 20 miljarder kronor. Arbetsplatsen är belägen nära Stureplan i centrala Stockholm.