Personal till omsorgsverksamhet i Stockholm

Personal till omsorgsverksamhet i Stockholm

Vi söker nu ytterligare personal till vår omsorgsverksamhet i Stockholm och på Ekerö. I dagsläget är vi ca 40 heltidsanställda som arbetar dag, kväll och helgtid. Du ska ha lägst gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan likvärdig utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för kundens behov. Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt.

Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Goda kunskaper i svenska i både skrift och tal är en förutsättning då tjänsten innebär mycket kontakt med äldre samt dokumentation som skall utföras på svenska.

Har du erfarenhet från omsorgsverksamhet, gärna undersköterska, och trivs med att arbeta med andra människor, skapa möten och meningsfullhet, då är du den vi söker!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ge omsorg, hjälp och stöd till kunden utifrån deras individuella behov.

Som anställd hos oss värnar du om kundens självbestämmande, integritet och delaktighet så att den enskilda får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Ditt uppdrag präglas av ansvar, samspel och strävan efter bästa möjliga möte och att även se och möta anhöriga i det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta med att upprätta individuella genomförandeplaner. Att dokumentera är också en viktig del av det dagliga arbetet. I uppdraget ingår även att på delegering utföra vissa hälso och sjukvårdsuppgifter.
Mer info
Kontaktperson Filiz Calderon
Email Mejla Filiz Calderon
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malaroomsorg.se
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mälarö Omsorg är ett familjeägt företag som har varit verksamma i Ekerö Kommun sedan 2010. Sedan 1 januari 2017 är vi även godkända i Stockholm stad. Vi arbetar efter våra ledord "hemtjänst med hjärta, omtanke och kompetens". I socialstyrelsens senaste undersökningar hade vi 97% nöjda kunder. I dagsläget är vi ca 40 heltidsanställda som arbetar dag, kväll och helgtid.