Lyftsystem KAMAB Service AB söker servicetekniker till Stockholmsområdet

Lyftsystem KAMAB Service AB söker servicetekniker till Stockholmsområdet

JJ Gruppen kombinerar det stora företagets kraft och kompetens med det lilla bolagets lokala närhet. För att förstärka vår närvaro i Stockholm så söker vi nu en servicetekniker.
Som servicetekniker kommer du att arbeta med service, reparation och montage av lyftutrustningar, vilket omfattar allt från telfrar till kompletta traversanläggningar. Du blir en viktig kugge i vårt kunniga team av erfarna medarbetare.

Vi vill att du har el-kompetens och giltigt B-körkort är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Erfarenhet av mekaniskt/elektriskt underhåll och felsökning är meriterande. Som person är du självgående med driv och energi.

JJ Gruppen, där Lyftsystem KAMAB Service AB ingår, är en lärande organisation som både inhämtar ny kunskap och förvaltar kompetensen hos erfarna medarbetare. Det innebär att du har stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Har du frågor angående tjänsten, som är på heltid, är du välkommen att kontakta vår enhetschef Conny Sköldmark på telefon 0727-349016 eller e-post conny.skoldmark@jjgruppen.se
Mer info
Kontaktperson Conny Sköldmark
Telefon 0727-349016
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jjgruppen.se/foretag/lyftsystem-kamab-ab
Sista ansökningsdag 16 feb 2021 (24 dagar kvar)