Projektledare inom bygg och entreprenad

Projektledare inom bygg och entreprenad

Om tjänsten

Vi söker projektledare inom bygg/smide/entreprenad. I tjänsterna ingår initial och löpande kontakt med kunder, såväl privat- och företagskunder som stora kunder inom offentlig förvaltning. Arbete ställer höga krav på serviceinriktning, kommunikation och förmåga att ta egna beslut och arbeta strukturerat, både självständigt och i grupp. Du kommer ansvara för hela projekt från kalkylering och projektering till slutbesiktning. Till ditt stöd kommer du ha engagerade medarbetare och en erfaren organisation. Vi ser inget problem med att du är nyutexaminerad från relevant högskoleutbildning utan är beredda på att lära upp dig.

Hos oss får du en möjlighet att i en stimulerande miljö komma vidare i din utveckling. Lybab AB har funnits sedan 2008 och är ett expanderande företag med en årsomsättning på förnärvarande omkring 60 Mkr. Vi ser gärna att våra anställda växer med verksamheten och med tiden kanske även hittar nya roller inom företaget. Det är din attityd och ambition som avgör hur långt du kan gå!

Krav

- B-körkort

- God svenska i tal och skrift

- God engelska i tal och skrift

- Erfarenhet av, eller utbildning inom, liknande arbete (projektledning)

- Grundläggande datorvana

Meriterande erfarenheter

- Projektledning inom bygg-/entreprenadsektorn

- Relevant högskoleutbildning

Lön

30 000 – 40 000 kr/månad beroende på erfarenhet och kunskaper.
Mer info
Telefon 08 121 323 00
Email Mejla Lybab AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://lybab.se
Sista ansökningsdag 24 nov 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lybab är ett modernt svenskt företag med en bred verksamhetsbas inom bygg, måleri, smide och entreprenadsektorn. Vi erbjuder kostnadseffektiva tjänster och lösningar där vi alltid sätter kunden först. Titta gärna närmare på våra olika verksamhetsområden och se exempel på utförda entreprenader på vår hemsida.