Administratör - Vikariat

Administratör - Vikariat

Till vårt huvudkontor i Lunda söker vi nu en Administratör - Vikariat.

Lundqvist Maskin & Verktyg AB är ett expansivt och modernt företag. Vi har tre anläggningar, varav en i Lunda, där vårt huvudkontor finns, en butik i Västberga samt en butik i Norrköping. Vår strävan är att ligga i framkant när det gäller service och kvalitet och vi anpassar därför ständigt vårt sortiment och arbetssätt till kundernas behov. Vi ligger även i framkant när det gäller modern datateknik för att kunna optimera logistiken.

Tjänsten är ett vikariat under ett år och som administratör sköter du bl. a leveransbevakning, supporterar våra säljare, ansvarar för registervård i vårt affärssystem, gör prisuppdateringar samt hjälper till i vår telefonväxel.

Fokus ligger i att ge bästa möjliga service till kunder, leverantörer och kolleger, vilket kräver en hög servicegrad. Arbetet är omväxlande med mycket kontakter internt och externt.

Vi vill att du:
  • har minst en gymnasieutbildning som grund och något års arbetslivserfarenhet, gärna från ett säljbolag.
  • behärskar Office programmen Excel och Word, har ett gott siffersinne och erfarenhet av att arbeta i affärssystem.
  • är strukturerad, noggrann och samtidigt bra på att prioritera dina arbetsuppgifter.
  • har en genuin känsla för service och uttrycker dig väl, i såväl tal som skrift.
  • är flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs.

Meriterande är erfarenhet av registervård och att bearbeta texter. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete i ett starkt företag tillsammans med ett trevligt och kunnigt team.

Välkommen med din ansökan! Klicka på Ansök nu och fyll i formuläret. Där kan du sedan enkelt bifoga ditt brev och CV. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urvalet sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Ann-Sophie Wågö 0410-250 88, Comline Rekrytering.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://tech.interspeedia.com/jobs/17555.52663.48743
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundqvist Maskin & Verktyg grundades 1930. Vår affärsidé är att med kompetenta medarbetare som grund erbjuda ett heltäckande sortiment av verktyg, maskiner och förnödenheter från ledande tillverkare. Bolaget omsätter130 Mkr och har 45 anställda. Vi ingår i BIG-Gruppen, som är Nordens ledande, fristående bygg-och industrikedja. Mer information om oss hittar du på www.lundqvist.se