Lunaskolan Bromma söker Lärare

Lunaskolan · Utbildning · 5 dec

Om jobbet

Med kompetenta och engagerade medarbetare bedriver Utvecklingspedagogik Sverige AB utbildnings- och omsorgsverksamhet som ger ökad kunskap, livskvalitet och delaktighet i samhället för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Företaget driver förskola, grund- och grundsärskola med fritidshem, gymnasiesärskola och gymnasium. Våra omsorgsverksamheter omfattar korttidstillsyn, helgkorttids, kollo, ungdomsboende, och daglig verksamhet. Samtliga verksamheter präglas av hög kvalitet, ständig utveckling och individfokus. Inom Utvecklingspedagogik
Sverige AB, som har ca 500 medarbetare, ingår Utvecklingspedagogik, Lunaverksamheterna och
Balders hus. Vi finns i Stockholms län.

Lunaskolan driver skolor och LSS-verksamheter för barn och ungdomar med Aspergers syndrom, ADHD och liknande neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Hos oss finns grund- och grundsärskola, gymnasium och korttidstillsyn. Vi jobbar med små undervisningsgrupper som ger stora möjligheter.
Vi tror på att väcka elevernas lust till lärande genom att stimulera deras nyfikenhet, individanpassa undervisningen samt våga gå utanför den traditionella ramen för undervisning. För att göra detta möjligt krävs ett gott samarbete och en stor flexibilitet bland personalen.

Önskvärda kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad i något/några av skolans teoretiska ämnen, så som Ma, NO, Sv, Eng, So och vill arbeta oss hos.

Dina egenskaper

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är driven och nyfiken, med en stor vilja att fortsätta utvecklas. Du ska se utmaningar som möjligheter snarare än problem och du har ett stort engagemang i eleverna. Du tror också på alla elevers rätt att utvecklas så långt det är möjligt. Vi tror att du har ett intresse i att skapa goda relationer till både elever och vårdnadshavare för att på bästa sätt kunna möta eleverna i deras vardag.
I dina arbetsuppgifter ingår att sedvanliga läraruppgifter samt eventuellt mentorskap till 4-8 elever.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Ett arbete i en verksamhet som har eleven i fokus och som drivs med hög kvalitet och kännetecknas av ständig utveckling. En arbetsplats med trygg och välkomnande atmosfär och kollegor med stort engagemang i sina uppdrag. En miljö som är tillåtande, utmanade och kreativ med goda förutsättningar för behovsanpassat lärande i ett företag som ser medarbetarnas kompetens som viktig.

Mer information
Tjänsterna är tillsvidare, heltid med 6 månaders provtjänstgöring. Individuell lön. Hos oss har du möjlighet att välja ferie- alternativt semestertjänst. Vi tillämpar kollektivavtal. Rekryteringen sker löpande.

Före anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras in. Vi väljer att hantera denna rekrytering internt och avböjer alla eventuella erbjudanden om hjälp med rekrytering från externa företag.

Vid frågor kontakta biträdande rektor Viktora Kåberg, viktoria.kaberg@lunaskolan.se, 08-656 27 62, biträdande rektor Martin Renström, martin.renstrom@lunaskolan.se, 072-500 31 91 eller biträdande rektor Lena Schmidt, lena.schmidt@lunaskolan.se, 08-656 27 76. Vi finns på Johannesfredsvägen 43-45, Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget