Segmentschef Skog & Lantbruk till Ludvig & Co

Segmentschef Skog & Lantbruk till Ludvig & Co

Ludvig & Co är den främsta rådgivaren åt svenska skog- och lantbrukare. Av våra 70 000 kunder är ca 50 000 företag verksamma inom det gröna näringslivet. Den positionen ska vi inte bara behålla, utan också utveckla. Därför söker vi dig som brinner för det gröna näringslivet och som vill utveckla både vår och våra kunders affärer/verksamheter. Vi erbjuder en spännande roll med stora möjligheter att påverka företagets utveckling på Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag.

Arbetsuppgifter
Som Segmentschef Skog- och Lantbruk kommer ditt fokus att vara att skapa tillväxt inom segmenten genom att utveckla och paketera konkurrenskraftiga kunderbjudanden mot målgruppen. Du ansvarar för att leda arbetet med strategiska samarbetspartners och samarbeten inom koncernen och med intresse- och ägarbolag. I uppdraget ingår också att vara talesperson för segmentet i pressfrågor.

Du ansvarar för uppföljning av satta mål inom segmenten och säkerställer samt implementerar rätt prissättning, affärsmodeller för erbjudanden och tjänster och produkter. Segmentschefensrollen innehåller också ett övergripande ansvar för mässor och event på riksnivå.

Personlig profil & bakgrund
Du har en utbildning inom grön näring, gärna påbyggd med utbildning inom företagsekonomi eller liknande. Du har en stor kunskap om skogs och lantbruksmarknaden och erfarenhet av strategiskt arbete. Du bör också ha ett brett kontaktnät i skogs- och lantbruksbranschen.

Du har intresse och erfarenhet av digitalisering och ny teknik, då vi är inne i en förändringsresa i hela organisationen med dessa frågor i starkt fokus. Du pratar flytande engelska.
Som person har du en hög analytisk förmåga, ett stort driv och mycket energi.

Du har en förmåga att samarbeta med andra människor och är nyfiken, engagerad och har en hög affärsmässighet. Du trivs med att hålla föredrag och dela med dig av din kompetens till chefer och medarbetare. Resor förkommer i tjänsten.

Du rapporterar till chefen för Affärsutveckling och har din placering här på Ludvig & Co huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm.

Ansökan
Intervjuer sker löpande så är du intresserad så skicka in din ansökan med CV snarast möjligt.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Per Skargren avgående Segmentschef Skog & Lantbruk, telefon 08-700 20 42 eller Henrik Gradin, HR Chef, telefon 08-700 20 17.

Fackliga företrädare
Unionen, Pär Wiklund, telefon 072-228 80 94
SACO George Horwath, 070-556 29 59.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ludvig & co
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (5 dagar kvar)