Redovisningsekonom, Ludvig & Co Stockholm

Redovisningsekonom, Ludvig & Co Stockholm

Redovisningsekonom, Ludvig & Co AB, Stockholm

Ludvig & Co är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, lön, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagare

Om tjänsten

Vi söker just nu en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning på huvudkontoret i Stockholm. I rollen kommer du att arbeta med löpande redovisning i framför allt Ludvig & Co AB men även i andra koncernbolag. Du kommer även att ansvara för klientmedelskonton och arbeta med kundreskontrahantering, månadsbokslut inklusive avstämning av balanskonton samt momsdeklarationer.

I ekonomiteamet bidrar vi alla med att löpande förbättra och effektivisera arbetet inom Ekonomifunktionen, inklusive relaterade ekonomisystem. Rollen innebär ett nära samarbete med dina kollegor på Ekonomiavdelningen men du kommer även att ha med våra kollegor på de 130 kontoren ute i landet.

Du rapporterar till koncernredovisningschefen och ingår i ett team om 5 personer. Ekonomiavdelningen är samlad på huvudkontoret i Lindhagen, Stockholm.

Din profil
  • Akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
  • Minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Goda kunskaper i redovisning
  • Intresse och erfarenhet av att arbeta med affärssystem och/eller ekonomisystem, det är meriterande om du har kunskaper i Maconomy.
  • Erfarenhet av koncernredovisning är meriterande
  • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
Som person är du förändringsbenägen och har ett intresse att utveckla projekt och processer med kvalitet och noggrannhet. Du har ett stort yrkesmässigt engagemang med vilja att lära nytt och tycker om att ta ett helhetsansvar för dina uppdrag. Är du dessutom en glad och positiv person med energi och god förståelse för affären så kommer du passa bra hos oss.

Vi erbjuder dig en spännande ekonomiroll i ett bolag med bra och starka värderingar. Då vi är en koncern med höga tillväxtmål finns goda möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Koncernredovisningschef Madelene Sundell Karlsson, madelene.sundell.karlsson@ludvig.se eller tel. 08-700 20 22.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (5 dagar kvar)