Jurist, Ludvig & Co Stockholm

Jurist, Ludvig & Co Stockholm

Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är en av Sveriges största privatägda juristbyråer. Vi har inlett ett samarbete med Lexly (tidigare avtal24) för att kunna erbjuda digitala juridiska tjänster och göra juridiken tillgänglig för alla.

Vårt team i Stockholm, som jobbar med digital juridisk rådgivning, fortsätter nu att växa och söker fler jurister inom familjerätt som vill vara med på vår utvecklingsresa. Du blir en i teamet bland kunniga, drivna och engagerade kollegor. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter.

På Ludvig & Co strävar vi alltid efter ett kundbemötande i världsklass. Utöver juridiken blir du en del av ett bolag med specialister inom ekonomisk rådgivning, skatterådgivning, fastighetsförmedling och affärsutveckling. För femte året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.

Om tjänsten
I rollen som familjerättsjurist hos oss blir ditt uppdrag att ta ansvar för att kundernas juridiska behov tillgodoses genom rådgivning och avtalsskrivning. Du kommer ansvara för bland annat:
  • Att genomföra digitala kundmöten per telefon eller video
  • Att självständigt upprätta familjerättsliga avtal såsom testamenten, bodelningar och äktenskapsförord - Att delta i att utveckla våra digitala tjänster, ständigt förbättra och effektivisera arbetsprocesser
Vem är du?
Tjänsten kräver att du har godkänd juristexamen, som också ska bifogas denna ansökan.
Vi söker dig som är en affärs- och kundorienterad jurist. Du behöver tycka om att möta människor i olika livssituationer och att vilja arbeta i ett engagerat team med högt tempo och höga krav. För att trivas hos oss behöver du vara driven, resultatinriktad och ansvarstagande.
För att lyckas hos oss behöver du
Vara resultat- och målinriktad
Vara utåtriktad, förtroendeingivande och ha förmåga att skapa goda relationer Kunna uttrycka komplexa saker på ett enkelt och begripligt sätt i såväl tal som skrift Ha hög arbetskapacitet och ett stort ansvarstagande
Trivas med att arbeta i högt tempo och snabbt kunna skifta fokus
Vara prestigelös, ha en positiv attityd och vara en problemlösare
Vi ser att du har minst 1 års erfarenhet, gärna 2 år, av juridiskt arbete.

Vad kan Ludvig & Co erbjuda dig?
Hos oss får du ta ett stort eget ansvar. Du kommer att ingå i en organisation med korta beslutsvägar och stort fokus på kundbemötande, professionalitet och försäljning. Söker du en dynamisk miljö präglad av service, glädje och tillväxt är Ludvig & Co rätt för dig. Här får du möjlighet att växa och utvecklas med bolaget.
Låter det här som något för dig?
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt!

OBS! Alla ansökningar ska ske via rekryteringsverktyget som du länkas till. Det är för att garantera efterlevnad enligt GDPR. Inga ansökningar kommer att behandlas via mejl.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Juridisk rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ludvig.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med drygt 70 000 kunder och cirka 1 300 medarbetare på 130 orter. Grundat av Ludvig Nanneson 1918 har vi i över 100 år hjälpt våra kunder.

Vi är den nationella men lokala helhetsleverantören för ditt företags behov. Med enkla lösningar och bred kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning fokuserar vi på att skapa värde för dig som företagare.

Vi tror att kombinationen av moderna lösningar och ansvarstagande rådgivning gör skillnad för dig och ditt företag. Att det är i mötet mellan enkla verktyg och personlig rådgivning som du får det stöd du som företagare behöver.