Head of Digital Media till Loyaltic

Head of Digital Media till Loyaltic

Kort om tjänsten

Nu söker vi dig som vill ta ansvaret för att utveckla och driva affärsområdet digitala medier inom Loyaltic.

Om verksamheten

Sedan starten för över 10 år sedan har Loyaltic hjälpt företag att öka försäljningen med hjälp av digitala medialösningar, kampanjer och lojalitetsaktiviteter. Loyaltic ingår i Qwamplify Group, ett starkt växande bolag i Europa med ca. 200 anställda och huvudkontor i Paris. Loyaltic har ca 20 medarbetare i Stockholm, Helsingfors och Oslo. Vi skapar stora marknadsföringskampanjer på nordisk nivå samt mindre aktiviteter på en lokal marknad t.ex inom förbrukningsvaror, retail, e-commerce och B2B..

Mer om tjänsten

Nu söker vi dig som vill ta ansvaret för att utveckla och driva affärsområdet digitala medier inom Loyaltic. I denhär rollen tar du fram strategi för sociala medier, display och sök för våra befntliga och nya kunder. Du tar fram rekommendationer på hur våra kunders varumärken och kampanjer exponeras i digitala kanaler för att driva engagemang och konverteringar.
Du blir en del av teamet i Norden som hjälper företag att öka sin försäljning med hjälp av kreativa kampanjer, effektiv användning av digitala medier och smarta gamification-lösningar. Du arbetar ihop med vårt nordiska sälj- och produktionsteam och hittar nya möjligheter för effektiv annonsering i digitala medier. Rollen är ny hos oss.

Din profil

Du har minst 3 års erfarenhet från PPC annonsering på Facebook och Google från byråsidan. Du har jobbat som digital specialist, account manager eller dylik roll som medför att du har mycket bra kunskaper inom de digitala mediaplattformarna. Du är prestigelös, driven och proaktiv. Dessutom har du ett starkt driv i entreprenörsanda. Du gillar att träffa kunder, är van att presentera lösningar och är en duktig kommunikatör. Du är beredd på att jobba med varierande uppgifter, allt från att ta fram digitala strategier till att presentera idéer till kunder och genomföra projekten tillsammans med det övriga teamet i Norden.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jerker Larsson
Telefon 070-512 97 88
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Marknadsföring, Mediaplanerare & Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.