Säljande Distributör för Råsaft!

Säljande Distributör för Råsaft!

Vill du vara en del av vårt glada råsaft- team? Nu söker vi en säljinriktad chaufför för en tjänst på heltid, (Vi söker även 75% anställda, vikarier samt sommarpersonal)

Som säljinriktad chaufför på Loviseberg kommer du ingå i ett team av flera säljinriktade chaufförer under ledning av teamleader. Arbetet utförs i lätt lastbil (B-kort) Du ansvarar för en region/zon av kunder. Arbetets vardagliga rutiner är att packa distributionsbilen på morgonen samt leverera Råsaft till kunderna på din zon. I samband med leveransen inventerar vi flaskorna vi kommer med samt det som finns kvar hos kund från föregående leverans.

Du ansvarar för att driva försäljningen hos "dina kunder" i form av bättre och större försäljningsplats samt merförsäljning i form av fler sorter som ej kunden har i sitt sortiment sedan tidigare. Du ser till att försäljningsplatsen ser ren och fräsch ut samt att rätt skyltar finns uppsatta i exponeringen. Vi sköter även varuplock hos våra kunder och reglering av returer samt planerar kommande ordervolymer. Vi ser det som om att vi "lånat" en försäljningsyta hos våra kunder som vi driver försäljningen på. Vi gör allt!

Vi skall få våra kunders vardag att fungera på bästa möjliga sätt med optimal försäljning samt minimalt med svinn då vi arbetar med en extremt känslig produkt med kort hållbarhet.
Tjänsten kräver en problemlösares tankesätt och servicetänk. I slutet av arbetsdagen återrapporterar du datan från dagen i våra system.

Letar du efter ett ansvarsfullt arbete med mycket kundkontakt där du får använda din sociala förmåga och ditt målinriktade arbetssätt samt att du är den optimistiska problemlösaren som hela tiden vill effektivisera/förbättra? Då är du personen vi söker till Loviseberg Råsaft! Du bedöms bland annat på din förmåga att generera kundnöjdhet, effektivitet i själva distributionen, försäljningsutveckling, förbättringar, svinn samt uppföljning hos kund och framför allt på din förmåga att skapa långsiktiga kamratliga relationer med alla kunder. Din personliga energi och ditt driv i kombination med din förmåga att leverera starka resultat och bygga affärsrelationer är viktiga egenskaper.

Om dig:

Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift. Du är även morgonpigg av naturen då distributionspassen börjar ca 05:00 så att man alltid slipper eventuella köer. Kravet om tillgång till egen bil är endast för att enkelt kunna ta sig till vår depå hämtning/avlämning av den distributionsbil som används under arbetet. Vi ser även att du bifogar bild med din ansökan. Start är omgående när vi funnit rätt person. Du har med fördel tidigare erfarenhet av bud-distribution eller liknande samt är intresse för försäljning men det viktigaste är att du är en genuint trevlig, ansvarstagande samt driven person.

Lön

Lön enligt avtal samt möjlighet till bonus.

Anställningsvillkor
Nu söker vi en säljinriktad chaufför på heltid.
Varje pass är 10 timmar och man är
schemalagd 4 dagar i veckan.. Vi har även behov 75% anställda, vikarier samt personal till sommaren.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://rasaft.se/
Sista ansökningsdag 22 juni (1 dag kvar)