Vem är du?
  • Flexibel och lösningsorienterad
  • God förmåga att arbeta strukturerat
  • Trivs med att vara självständig och ta egna beslut
  • Du ser lagets arbetsbehov utöver dina egna arbetsuppgifter
Med glädje ser vi hur intresset stadigt ökar för våra tjänster. Vi söker nu dig som vill vara en långsiktig del i att utveckla vår verksamhet och bibehålla vårt goda rykte. I din roll som transportledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att omfatta daglig hantering av arbetsordrar och vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även ha kundkontakt och viss personalhantering. Du kommer att vara en viktig kugge i att förbättra vårt arbetssätt och våra processer där vi gärna ser att du är nytänkande, vågar ifrågasätta och hitta nya lösningar.

Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat. Vi ser fram emot att träffa just dig.

Arbetsplatsens adress
Segersbyvägen 3B
145 63 NORSBORG

Arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av arbete inom logistik/avfallshantering samt arbete i affärssystem är meriterande men ej ett krav.

Språk
Svenska (krav)
Engelska

Körkort
Önskvärt men ej ett krav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lotusab.se
Sista ansökningsdag 23 nov 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lotus Maskin & Transport AB är ett familjeägt företag som de senaste åren utvecklats till en av Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering. I koncernen ingår Lotus maskin & transport AB, Rivners AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB, Rivab i Göteborg AB, AK Schakt o Entreprenad AB samt Lodab Demolering AB. Vi bedriver verksamhet över hela landet och har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Umeå, Piteå, Örebro och även Helsingfors och Vasa i Finland. Sammanlagt sysselsätter vi i dagsläget över 300 personer och har som ambition att fortsätta växa. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi värdesätter dina åsikter och vill vara en organisation i ständig rörelse framåt. Vi omsätter idag ca 650 MSEK.