Administratör transport

Administratör transport

Vill du vara med på vår resa?

Lotus Maskin & Transport AB har de senaste åren utvecklats till en av Sveriges ledande aktörer inom rivning, transport och avfallshantering. Inom koncernen ingår idag Rivners AB, Rivab i Göteborg AB samt AK Schakt o Entreprenad AB. Vi bedriver verksamhet över hela landet och vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Laxå, Piteå och även Helsingfors och Vasa i Finland. Vi är en organisation som har nära till snabba beslut och som en del i vårt lag har du stor möjlighet att påverka företagets nästa steg. Vi värdesätter dina åsikter och vill vara en organisation i ständig rörelse framåt.

Vem är du?
  • Strukturerad
  • Noggrann
  • Serviceinriktad
  • Flexibel

Vår tidigare administratör Bella har valt att lämna oss för nya utmaningar och nu söker vi dig som vill vara del i att utveckla verksamheten och sköta vår faktureringsprocess. I din roll som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara återapportering av följesedlar, prissättning av orders, arkivering och fakturering. Du kommer att vara en viktig kugge i att utveckla och förbättra vårt arbetssätt och våra processer och kommer att agera bollplank åt din närmaste chef. Vi ser gärna att du har en viss arbetserfarenhet i ryggen och att du är nytänkande och vågar ifrågasätta och hitta nya lösningar. Lotus Maskin & Transport är ett växande företag och vi ser gärna att du är redo att ta nästa steg i din karriär.

Hos oss vill vi att de anställda ska trivas och må bra. Därför lägger vi stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete och vi förutsätter att du delar vår syn på ett sunt arbetsklimat. Vi ser fram emot att träffa just dig.

Arbetsplatsens adress
Segersbyvägen 3B
145 63 NORSBORG

Arbetslivserfarenhet
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande bransch men lägger störst vikt till att du är rätt person.

Erfarenhet av att arbeta med olika affärssystem samt med ekonomi är meriterande.

Språk
Svenska (krav)
Engelska

Körkort
Ej krav
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lotusab.se
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (13 dagar kvar)