Account Manager till Forenom

Account Manager till Forenom

Vill du arbeta inom ett snabbväxande och branschledande nordiskt företag som är en uppstickare med stort mod? Barona söker nu en engagerad och motiverad Account Manager till Forenom.

Forenom har växt till att bli ett ledande företag i Norden inom uthyrning av full-service lägenheter. Genom att erbjuda lägenheter, lägenhetshotell samt hotell på centrala platser har företaget ökat sin omsättning från 4,2 miljoner euro till 82 miljoner euro på 10 år.

Ansvarsområden

Som Account Manager ansvarar du primärt för att hitta och driva Forenoms företagsaffärer framåt med blivande kunder i Stockholmsområdet. I rollen hanterar du hela försäljningsledet, från prospektering och inledande kontakt till möten och avslut och du ges även ansvar för Forenoms större kunder. Du arbetar nära drivna kollegor samt i tätt samarbete med Sales Director och din input till säljarbetet kommer att värdesättas högt.

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du som söker har ca 1-3 års dokumenterad erfarenhet från försäljningsarbete och är van att hantera kunder och kundmöten på egen hand. Du har erfarenhet av B2B med uppsökande försäljning av tjänster och känner dig bekväm med förhandlingar i kundmötet. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från hotellbranschen men det är inget krav. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Mer om dig - vår nya Account Manager

Du är målinriktad, strukturerad och har en passion för försäljning. Du ser värdet av att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag och ser dig själv på sikt ha en ledande position. Du sporras av möjligheten att delta i att bygga ett bolag med stora ambitioner, där din roll är central för att driva bolagets tillväxt framåt. Du är en sann glädjespridare och teamplayer som ser till gruppens resultat och håller alltid humöret på topp!

Forenom erbjuder dig

Till idealkandidaten kommer vi att erbjuda konkurrenskraftiga anställningsvillkor, men framförallt ett fantastiskt roligt och utmanande arbete i ett skickligt och ambitiöst team. Forenom expanderar kraftigt och det finns goda möjligheter att utvecklas internt i nya, spännande roller. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor/information, vänligen kontakta: Sara Stecksén, Rekryterare Barona | sara.stecksen@barona.se

Välkommen med din ansökan!

Mer om Forenom

Vi brinner för att vara innovativa på marknaden, sätta vårt eget avtryck samt ha roligt under resans gång. Därför tror vi att du kommer att känna dig hemma hos oss. Vårt team består av 450 professionella medarbetare som styr verksamheten efter våra kunders behov. Vår historia sträcker sig 20 år tillbaka i tiden, men vi håller blicken bortom horisonten hela tiden. Vi tror inte på en ”one size fits all” när det handlar om boende. Därför kommer vi aldrig sluta leta efter nya sätt att hjälpa våra kunder på bästa sätt - oavsett förutsättningar.

Våra kärnvärden påvisar mod, då vi är 100% inställda på att tillsammans kan vi åstadkomma mer. Vår övertygelse är att tillsammans är alltid bättre och vi inspirerar varandra att uppnå samt överträffa uppsatta mål.

Vi vill utmana oss själva, normer och branschen. Vi är en sammanslutning av passionerade, kreativa och engagerade människor som inte räds hårt arbete. Träffa oss här:

https://www.youtube.com/watch?v=Ab001XY7MwQ

Forenom
har 20 års branscherfarenhet som leverantör av flexibla/mångsidiga företagsbostäder på den nordiska marknaden. Våra ledare hanterar över 6500 lägenheter, lägenhetshotell och hostels i samtliga skandinaviska storstäder med över 100 000 resenärer varje år.

Forenom är nordisk marknadsledare inom företagsbostäder avseende nettointäkter, samt agerar i dagsläget i Finland, Sverige, Norge och Danmark med 25 lokalkontor och över 450 anställda.

Forenoms mål är att fortsätta sin höga tillväxttakt och blir den ledande boende/logi-leverantören i Norra Europa.

Kapitalförvaltningsföretaget CapMan gjorde en omfattande investering i Forenom 2016, vilket förväntas ge ytterligare acceleration av Forenoms tillväxt samt utveckling av på den internationella marknaden.

https://www.forenom.com

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Sälj; Account Manager; Försäljning; AM; KAM; Forenom;
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 21 nov (2 dagar kvar)