Senior Sales Manager sökes till LogiqPay i Stockholm

Senior Sales Manager sökes till LogiqPay i Stockholm

Vill du arbeta på ett växande företag som har branschens bästa kundvillkor? Har du några års erfarenhet av B2B-försäljning och vill bygga upp en säljorganisation? Är du bekant med eller intresserad av att arbeta inom fakturafinansiering och branschens framtid; integrerade flöden? Då kanske du är LogiqPays nya Senior Sales Manager!

Vi är

LogiqPay erbjuder företag fakturafinansiering både genom enstaka fakturafinansiering samt dynamisk fakturafinansiering, fullt integrerat mot ert ERP- och affärssystem. Vi erbjuder marknadens enklaste, schysstaste och mest dynamiska lösning för fakturafinansiering, skräddarsydd efter kundens behov. Vi har hittills förmedlat över 2 miljarder SEK i finansiering. Vi är stolta över att erbjuda branschens bästa villkor för kunden och en transparens som innebär att vi alltid kan stå för vad det innebär att vara kund hos oss.

LogiqPay består av ett team på ca 10 personer som tillsammans arbetar utifrån samma vision: att utveckla och förbättra marknaden för fakturafinansiering. Tillsammans med Logiq AS, Logiq Sverige och Finfo utgör Logiq-familjen ett sammansvetsat team på 65 personer som utgår från kontoren i Stockholm, Oslo och Halden.

LogiqPay utökar och söker nu en Senior Sales Manager som ska sitta med teamet i Stockholm.


Om tjänsten


Din roll som Senior Sales Manager innebär att du till en början sätter upp och implementerar LogiqPays säljstrategi i samråd med VD, som du även rapporterar till. Du kommer att samarbeta och arbeta med säljorganisationen i systerbolagen Logiq Sverige och Logiq Norge. I framtiden är tanken att du skall ansvara för ett växande säljteam som rapporterar till dig.

I ditt dagliga arbete kommer du ringa på befintliga kundlistor av bra kvalitet för att boka dina kundmöten, du skapar kundrelationer och upprätthåller dem genom att gå på kundmöten, mässor, ha telefonkontakt, o.s.v.

Du kommer att sitta i våra lokaler nära Norra Bantorget i Stockholm och kommer att ha kunder i främst Stockholmsregionen och Göteborg med omnejd, men även i övriga Sverige. Detta innebär en del restid men sällan övernattning. Tjänstebil kan bli aktuellt.


Vi söker


Det viktigaste för oss är att du på kort sikt kan och vill sätta en fungerande säljprocess samt på längre sikt skapa och leda en säljorganisation. Denna tjänst innebär ett väldigt utrymme för att växa. Viktigt är också att du ser det positiva i att själv hantera hela säljprocessen från bokning av nykundsmöte till leverans samt långsiktigt upprätthållande av kundrelationen.

För detta tror vi minst ett par års erfarenhet av B2B-fösäljning vara nödvändigt samt att du arbetat inom branschen för fakturafinansiering eller andra finansieringsformer. Du kommer att dela kontor med vår Sales Manager för EDI. EDI är en bransch vårt moderbolag Logiq AS är ledande inom i Norge.

Som person är du självgående, stabil, driven, relationsskapande, övertygande, affärsmässig och kreativ. Du bör ha B-körkort.


Ansökan & mer information


För att ansöka, klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag den 14 oktober. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta VD Tora Juhlin-Dannfelt på tora@logiqpay.se eller 077-124 25 00.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om LogiqPay


LogiqPays målsättning är att erbjuda marknadens enklaste och mest dynamiska lösning för fakturafinansiering, skräddarsydd efter våra kunders behov

2011 grundades LogiqPay, då som Fakturabörsen, och var Europas första marknadsplats för fakturaköp. Med målet att förbättra villkoren för fakturafinansiering och göra det mer flexibelt att sälja fakturor har LogiqPay de senaste 8 åren gjort fakturafinansiering billigare, snabbare och samtidigt bidragit till en mer transparent marknad för alternativ finansiering åt företag.
Tjänsten som lanserades var Enstaka Finansiering, en plattform där företag själva laddade upp de fakturor de ville sälja och som såldes i realtid till högstbjudande.

2013 gick Schibsted Tillväxtmedier AB in som investerare varefter de 2014 blev majoritetsägare av Fakturabörsen (nu LogiqPay).

2016 köpte Fakturabörsens ägare tillbaka bolaget från Schibsted och bytte namn till Relenda.

2017 blev vi en del av den norska koncernen Logiq AS och bytte därmed namn till LogiqPay. Inom koncernen finns bolagen Logiq AS, Logiq Sweden AB/Finfo samt Logiq Pay AB.

2018 LogiqPay lanserar den nya tjänsten Dynamisk Finansiering för ett automatiserat flöde direkt integrerat till kundens utgående fakturaflöde.

Läs mer på https://www.logiqpay.se/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov (38 dagar kvar)