Säljansvarig säljare inom fakturafinansiering

Säljansvarig säljare inom fakturafinansiering

Vill du vara med och skapa framtiden inom fakturafinansiering? LOGIQ Financial Services AB söker en Säljansvarig/Key Account Manager för LogiqPay.

Logiq är en ledande leverantör av molnbaserade lösningar för hantering av affärskritiska data mellan kunder och deras affärspartners. Våra över 2 200 kunder i Norden överför i dag elektroniska fakturor, ordrar, bekräftelser, kataloginformation och besläktade affärsdokument i ett globalt nätverk som omfattar mer än 40 000 företag. Genom vårt affärsområde LogiqPay erbjuder vi även integrerade fakturafinansieringslösningar. Det är inom det senare området som vi på Logiq nu storsatsar och det är nu du kommer in i bilden.

Vill du vara med och accelerera tillväxten av vår verksamhet på den svenska marknaden inom fakturafinansiering? Vi söker nu en Senior försäljningsansvarig säljare till en av Nordens ledande leverantörer av elektronisk dokumenthantering och det ny området som vi storsatsar på fakturafinansiering.

Om tjänsten
Som säljansvarig säljare för LogiqPay kommer det att vara centralt att bygga partnerskap och försäljning med huvudfokus på Sverige. Du kommer att arbeta med lösningsförsäljning till både nya och befintliga kunder. Eftersom det här är ett nytt affärsområde, får du en spännande möjlighet att delta i utvecklingen av tjänsten, både när det gäller försäljning, marknad och serviceutveckling. Du kommer att ingå i ett team av säljare av Logiq Connect-tjänsten och kommer att arbeta nära dem.

Vi erbjuder dig att vara del i ett professionellt team med höga ambitioner som präglas av entusiasm och optimism och där det ges goda möjligheter till personlig utveckling. Vår leverans och support är branschledande och säkrar oss marknadens nöjdaste kunder. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm och du rapporterar direkt till VD.

Vårt erbjudande till dig
 • Bra villkor, flexibla arbetstider
 • Välmående bolag som är ledande i sin nisch i norden
 • Branschens bästa kundsupport, ingen churn - nöjda kunder 99 i NPS
 • 20 års jubileum i år, vi är i stark tillväxt med starka och stora kunder
 • Tjänar bra pengar i bolaget, aktiva ägare, gör många roliga aktiviteter tillsammans
 • Närvarande ledarskap, platt organisation, agerar snabbt och är innovativa
 • Fräscha lokaler centralt i Stockholm
Vi söker en entusiastisk och resultatinriktad person med gedigen IT bakgrund som kan vara med och driva utvecklingen av detta nya affärsområde. Övervägande del av säljprocessen bygger på leads via partners eller samarbete med partners.

Om dig
 • Erfarenhet av komplex lösningsförsäljning minst 5 år
 • Erfarenhet av sälj inom finansiering, fakturasälj, factoring, fakturadistrubition
 • Erfarenhet av ERP eller liknande
 • Erfarenhet av elektronisk dokumenthantering/EDI
 • Affärsmässighet med teknisk förståelse
 • Självgående och vana av att driva möten med C-Level
 • Du är initiativrik, resultatorienterad och du tycker om att arbeta i team.
 • Du är bekväm med att hålla presentationer inför grupper av varierande storlek.
Har du det som krävs för att lyckas hos oss ser vi gärna din ansökan snarast!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara via mail: sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande ed start i vecka 16. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Logiq etablerades 1999 och är ett stabilt företag med god tillväxt. Vi är AAA-ratade av Dun & Bradstreet, som flera gånger utsett oss till gasellföretag. Vi upplever en god efterfrågan på våra tjänster och hade 2018 en omsättning på 100 miljoner SEK. Vi är 65 anställda i Stockholm, Oslo och Halden. www.logiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)