Uthyrare till kund i Västberga!

Uthyrare till kund i Västberga!

Om tjänsten

Vill du ha en spännande och varierande arbetsplats? Har du ett intresse för maskiner och är kundorienterad? Logent söker nu en uthyrare för kunds räkning i Västberga!

Vår kund i Västberga söker nu en ny medarbetare som ska agera som en aktiv kontakt och säljkanal för kunden. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hyra ut maskiner och material till våra kunder, fungera som en kontaktperson och rådgivare samt registrera och hantera inkomna returer av material och maskiner. Ytterligare arbetsuppgifter som kan förekomma är lättare underhåll av maskiner och material samt att se till att maskinparken är i god kondition.

Om kunden

Kunden är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som erbjuder de finaste maskinerna med såväl service och kunskap. Företaget är väl etablerat och syns både hos företag inom byggindustrin, övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. Du får en roll hos ett företag som erbjuder ett spännande och utvecklande arbete.

Din profil

Vi söker dig som utåtriktad, serviceorienterad och alltid sätter kunden i främsta ledet. Vi ser att du är lösningsorienterad och lyhörd, så du snabbt och effektivt kan identifiera kundens behov. För att trivas i rollen bör du känna dig trygg med att arbeta självständigt och ta egna initiativ, men inte heller ha några problem med att samarbeta och hjälpa till där det behövs. Då arbetet kräver en del administrativt arbete i kundens system ser vi att du har en teknisk grundkompetens. Arbetet kräver ett högt säkerhetstänk så vi ser att du är ansvarsfull och noggrann.
  • Du ska ha en gymnasieutbildning.
  • Du ska ha körkort B.
  • Intresse för maskiner och teknik.
  • Tidigare erfarenhet av maskinuthyrningsbranschen eller liknande branscher är meriterande
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 28 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.