Supply Chain Inbound Planner till Dollarstores kontor i Kista

Supply Chain Inbound Planner till Dollarstores kontor i Kista


För Dollarstores räkning söker vi på Logent nu en ny medarbetare som Supply Chain Planner - Inbound till deras kontor i Kista, Stockholm. Detta är en rekrytering med snaraste möjliga start.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter:Som Supply Chain Planner är du en del av Logistik och Supply Chain avdelningen. Du kommer arbeta med hela varuflödet från början till slut. Som Supply Chain Planner är ditt ansvar att säkerställa en så effektiv varuförsörjning som möjligt till och från våra lager ut till butikerna i Sverige. I det dagliga arbetet har du kontakt med inköp, lager/transport och våra leverantörer.Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:- Planering av containerflödet från Asien- Kontakt med våra leverantörer i Asien- Hantering av dokumentation för import av varor- Samarbete med våra leverantörer för sjöfraktVi tillämpar provanställning och tjänsten avser heltid med placering i Kista, Stockholm

Om kunden
Dollarstore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På Dollarstore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Dollarstore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt - att skapa en bättre vardag för våra kunder.

Din profil
Din bakgrund:Vi söker dig som är utbildad inom logistik och har några års arbetslivserfarenhet inom supply chain. För att trivas i rollen som Supply Chain Planner skall du vara stresstålig, strukturerad och bra på att prioritera. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i Excel. Du är inte rädd för att visa framfötterna och trivs med att ta initiativ och att vara drivande i förbättringsprojekt. Du har lätt för att knyta kontakter och förstår vikten av en god kommunikation. Goda kunskaper i svenska och engelska är därför av stor betydelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tidigare erfarenheter.

Om Logent
Logent är en oberoende logistikpartner som erbjuder skräddarsydda logistiklösningar för våra kunder. Våra styrkor är vår breda kompetens, vår förmåga att designa nya lösningar, implementera förändring och säkerställa drift av logistiklösningar med hög kvalitet och hög effektivitet baserat på våra kunders behov.Vårt uppdrag är att vara våra kunders tillförlitliga partner för att leverera det dagliga logistikbehovet samt att utveckla kundernas logistik för att stötta deras långsiktiga mål.Vi bryr oss om våra kunder, våra anställda, våra samhällen, omgivningen och våra ägare, där Integritet, Diversifiering, Effektivitet och Kontinuerliga Förbättringar är Logent värderingar och fungerar som vägledande principer i vårt dagliga arbete.

Om ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-11-04. Har du frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringschef Irene Nilsson, irene.nilsson@logent.se eller 073-714 0860 Välkommen med din ansökan!

Mer info
Kontaktperson Irene Nilsson
Telefon 0841003161
Område Stockholms stad
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.logent.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se