Serviceman till kund i Frihamnen!

Serviceman till kund i Frihamnen!

Om tjänsten

Är du en person med stort intresse för mekanik och är tekniskt riktigt vass? Då har Logent jobbet för dig!

Just nu söker vi en serviceman till en av våra kunder i frihamnen. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av montering, underhåll och service av t.ex. bilramper, landgångar, kaj, och fenderombyggnader. Vidare kan arbetet komma att bestå av montering och tillverkning av trappor. Arbetet kommer mestadels bestå av utomhusarbete.

Om kunden

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som gillar att röra på dig på jobbet och har ett stort intresse för teknik. Vidare ser vi att du som person har ett stort engagemang i det du gör och sätter alltid kunden i fokus samt ser till att arbetet alltid utförs med hög kvalité. För att du ska lyckas i denna roll ser vi att du är en glad och social person som trivs med att arbeta i ett högt tempo och gillar att arbeta tillsammans med andra mot uppsatta mål. Som konsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Vi ser att du har någon form av verkstadsbakgrund. Vidare är du självgående när det gäller montering och svetsning. Krav för denna tjänst är även B-körkort.

Krav:
  • Hanterar svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift.
  • B-körkort
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Vill du ha ett riktigt roligt jobb med chans att utvecklas inom lager och logistik tillsammans med oss? Tveka inte att söka!

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Lager, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.