Studenter sökes till välbetalt extrajobb!

Studenter sökes till välbetalt extrajobb!

Om tjänsten

Är du student och söker ett extrajobb där du tjänar bra med pengar? Gillar du att ha en varierade arbetsdag och trivs med att arbeta utomhus? Då har vi jobbet för dig!

Logent Ports & Terminals söker nu drivna studenter som vill jobba extra i en spännande och omväxlande miljö. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hjälpa till vid lastning och lossning av gods samt hjälpa till vid förtöjning och losskastning av fartyg. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och du kommer att fungera som en extra hand vid arbetet i hamnen.

Arbetstiderna är varierande och förläggs mellan 07-22 och vi ser gärna att du kan arbeta 2-3 dagar i veckan.

Din profil

Vi söker just nu studenter som är drivna, stresståliga och flexibela. Arbetet kräver en del tunga lyft, så du får inte vara rädd för att ta i. Vi ser även att du trivs med att arbeta i team och kan hjälpa till där det behövs. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Då bilkörning kan förekomma är B-körkort ett krav.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.