Livsmedelsmedarbetare med truckkort sökes till vår kund i Årsta

Livsmedelsmedarbetare med truckkort sökes till vår kund i Årsta

Om tjänsten

Är du en noggrann och flexibel person med erfarenhet av plock och pack? Har du god samarbetsförmåga, men jobbar även bra på egen hand? Då kan denna tjänst vara någonting för dig.

Som livsmedelsarbetare hos vår kund kommer du främst att plocka, paketera och registrera utefter order. Ytterligare arbetsuppgifter som kommer vara en del av ditt arbete är att producera utefter produktionslinjer och filétering är något som kan förekomma. Vissa avdelningar använder sig av truck i sin hantering och därav är det nödvändigt att du innehar ett truckkort.

Om kunden

Kunden är en ledande grossist och producent för fisk, blötdjur och skaldjur.
Företaget är beläget i Årsta, med goda kommunikationer. Du kommer att få en ansvarsfull roll där du blir en del av ett spännande och utvecklande företag.

Din profil

Vi söker dig som är initiativrik, noggrann och lösningsorienterad. För att trivas i rollen ska du ha god samarbetsförmåga då du både kommer att arbeta enskilt och i grupp. Du måste även vara van att arbeta flexibelt, då arbetsuppgifterna är roterande. Vi ser gärna att du har en god fysik, då arbetet är fysiskt krävande. Som person bör även vara kvalitetsmedveten och noggrann i din hantering, för att leverera en hög kvalitet i ditt jobb.

Vi söker dig som:
  • Har truckkort A+B
  • Är flexibel, då du kommer att rotera mellan olika avdelningar.
  • Erfarenhet av filétering eller liknande verksamhet ses som meriterande men är inget krav.
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Livsmedel, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 3 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.