Konsultchef till Stockholm

Konsultchef till Stockholm

Nu söker vi förstärkning till vårt grymma bemanningsteam i Stockholm! Vill du bli en av oss?

Vi söker en och engagerad ny medarbetare som vill växa i rollen som konsultchef.
Du kommer ingå i ett proffsigt och drivet team där vi har roligt tillsammans. Vi stödjer dig i din utveckling så att vi tillsammans som team fortsätter utveckla vår bemanningsaffär.

Om tjänsten

Tjänsten innebär stor variation och dina arbetsuppgifter innebär b la kundkontakt, skapande och publicering av platsannonser, genomgång av ansökningar, intervjuer av kandidater, anställning av personal och uppföljning av konsulter. Som konsultchef kommer du att ha en viktig roll i allt som berör bemanning och rekrytering. Du är närmsta ansvarig chef för våra konsulter ute på kunduppdrag och ansvarar för att den dagliga bemanningen ute hos våra kunder är korrekt för att säkerställa att kundens verksamhet fungerar på ett smidigt sätt. Din arbetsplats är Logents fräscha och moderna huvudkontor i Hammarby Sjöstad precis vid kajen.

Din profil

Som person är du optimistisk och trivs med att ta eget ansvar för uppsatta mål, du har förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter och driva det egna arbetet framåt. Då rollen är komplex med kundfokus och personalansvar behöver du vara bra på att prioritera och att hitta lösningar samt gilla att samarbeta med kollegor för att nå goda resultat. Du är relationsskapande och trivs i mötet med kunder och konsulter. Det är en självklarhet att du är intresserad av ledarskap, personalfrågor och försäljning. För att lyckas i rollen som konsultchef tror vi att du har eftergymnasial utbildning, eller tidigare erfarenhet, inom handel, HR eller försäljning.

Tidigare erfarenhet av liknande roller och/eller bemanningssystemet Intelliplan är meriterande.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 5000 anställda. Under 2021 omsatte Logent ca 1,9 miljarder SEK.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se