Konsultchef till Logent bemanning i Stockholm

Konsultchef till Logent bemanning i Stockholm

Nu söker vi förstärkning till vårt grymma bemanningsteam i Stockholm! Vill du bli en av oss?

Vi söker en erfaren och engagerad konsultchef som vill arbeta i ett framgångsrikt bolag och ingå i ett proffsigt och drivet team där man har roligt tillsammans. Hos oss får du stort eget ansvar för dina uppdrag och konsulter och möjlighet att bidra och utveckla vår bemanningsaffär!
Som konsultchef kommer du ha en viktig roll i allt som berör bemanning och rekrytering, du är närmaste chef för våra konsulter ute på uppdrag och ansvarar för att den dagliga bemanningen ute hos våra kunder flyter på. Du får ett arbete med stor variation och dina arbetsuppgifter inkluderar att ha kundkontakt, lägga ut platsannonser, gallra bland ansökningar, intervjua kandidater samt anställa personal. I det dagliga arbetet som konsultchef har du mycket kontakt med både kunder och befintliga konsulter ute på uppdrag hos våra kunder i Stockholm. Tjänsten är placerad vid Logents kontor i Hammarby Sjöstad.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av rollen som konsultchef. Som person är du optimistisk och trivs med att ta eget ansvar för uppsatta mål, du har förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter och ett driv att ta det egna arbetet framåt. Då rollen är komplex med kundfokus och personalansvar behöver du vara bra på att prioritera och även gilla att samarbeta med kollegor för att nå goda resultat. Du är relationsskapande och trivs i mötet med kunder och konsulter. Det är en självklarhet att du är intresserad av ledarskap, personalfrågor och försäljning. Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, HR eller försäljning. Det är meriterande om du har arbetat med affärssystemet Intelliplan.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2020 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Om ansökan

Tjänsten som konsultchef skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande, tveka därför inte att skicka in ditt CV och ansökningsbrev omgående. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår distriktschef Love de Val, love.deval@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se