Juniormekaniker till kund i norra Stockholm!

Juniormekaniker till kund i norra Stockholm!

Om tjänsten

Är du i början av din mekanikerkarriär? Vill du jobba på hos en välkänd och auktoriserad märkesverkstad? Då har vi jobbet för dig!

Logent söker nu mekaniker som är i början av sin karriär och vill fortsätta att utvecklas. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innebära att utföra service, felsökningar och olika typer av reparationer. Utförandena kommer ske på personbilar från välkända bilmärken.

Vi erbjuder dig som konsult ett självständigt och roligt arbete med omtalade varumärken där man verkligen kan utvecklas och starta sin karriär. Vidare erbjuds stora möjligheter till en karriär inom bilbranschen. Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag med goda möjligheter till att bli anställd direkt hos kunden.

Om kunden

Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning och som har dokumenterad praktik som bilmekaniker. Som person ser vi att du har ett stort intresse för bilar och vill utvecklas som mekaniker. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer till kollegor såväl som kunder vilket betyder att du bör ha en god kommunikativ förmåga.

Krav:
  • 3-årig fordonsteknisk utbildning
  • Hanterar svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift.
  • B-körkort
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.