Fastighetsskötare sökes till kund i Tyresö

Fastighetsskötare sökes till kund i Tyresö

Om tjänsten

Är du en person som är lösningsorienterad och trivs bra med varierande arbetsuppgifter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Just nu söker vi efter en fastighetsskötare till vår kund i Tyresö. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara service, underhåll och bokning av reparation på diverse maskiner, schemaläggning i underhållsprogram, diverse fastighetsskötsel, bokning av sophämtning samt beställning av reservdelar. Du kommer även ha ett ansvar för att hålla ordning i verkstaden.

Om kunden

Kunden är en ledande grossist och producent för fisk, blötdjur och skaldjur.
Företaget är beläget i Tyresö, med goda kommunikationer. Du kommer att få en ansvarsfull roll där du blir en del av ett spännande och utvecklande företag.

Din profil

Vi söker dig som är självständig, lösningsorienterad och initiativtagande. För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för fastighetsskötsel och teknik, samt har en förmåga att själv lokalisera vad som behöver göras. Du måste även vara van att arbeta flexibelt, då arbetsuppgifterna kommer att vara varierande. Du bör även kunna kommunicera på svenska och engelska obehindrat. Truckkort A+B samt erfarenhet av truckkörning ses som meriterande men är inget krav.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 5 feb (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.