Extrajobb till Black Friday

Extrajobb till Black Friday

Om tjänsten

Sista veckan i november, Black Week, samt några veckor i december är extra intensiva perioder för våra kunder och därför söker vi nu snabbfotade och duktiga personer för detta uppdrag.
Då detta är ett extrajobb måste du studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%. Det är endast personer som uppfyller dessa krav vi kommer gå vidare med i processen.

I din roll som extraarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Plock och pack
  • Truckkörning för dig med truckkort
  • Andra lagersysslor så som lossning, utleverans och emballering kan förekomma
Om kunden

Logent har många intressanta kunder i Stockholmsområdet verksamma inom olika branscher.

Din profil

Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Det är meriterande om du har arbetat i lager tidigaret. I tjänsten finns stora möjligheter till att röra på sig vilket innebär att du helst trivs med detta. Vidare är det viktigt att vara ansvarsfull och noggrann i sitt arbete för att se till att kunder i slutändan får rätt produkter till sig. Du bör kunna jobba minimum 3 dagar i veckan, både dagtid och kvällstid.

Krav för tjänsten är:
  • Studerar eller annan huvudsakligsysselsättning på 50%
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Att du kan arbeta minst tre dagar i veckan, alla skift
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.