Brädgårdsarbetare till Årsta!

Brädgårdsarbetare till Årsta!

Vill du vara en del av en arbetsplats där utvecklingspotential är stor och där du kommer arbeta med riktigt sköna kollegor? Är du en person som vill ha ett fysiskt arbete och samtidigt gillar att ha mycket kundkontakt? Är du också en tävlingsinriktad person som gillar att sätta kunden i fokus? Då kan detta vara något för dig.

Om tjänsten

Arbetsdagarna hos vår kund kommer vara fartfyllda och varierande. Bland annat kommer du att ha ansvar för orderplock, trucklastning och lossning och upplockning av varor. I din roll kommer du också ha mycket kundkontakt och hjälpa kunden att hitta rätt produkt. Som tidigare nämnt innefattar arbetet mycket truckkörning där du framförallt kommer att få köra motviktstruck. Städning av brädgården kan även förekomma.

Arbetet är förlagt måndag-fredag 06-15 i kunds lokaler i Årsta. Vi ser att du bor i närheten och kan enkelt ta dig till jobbet. Du kommer bli anställd direkt hos vår kund men rekryteringsprocessen sköts av Logent.

Om kunden

Mer information ges vid en intervju.

Din profil

Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet av brädgårdsarbete. För att lyckas i rollen som lagerarbetare/brädgårdsarbetare tror vi att du är en tävlingsinriktad, initiativrik och noggrann person som drivs av att jobba på uppsatta mål. Vi tror också att du trivs att arbeta grupp då stora delar av arbetet innebär att arbeta tillsammans med dina kollegor. Vidare ser vi att du har god fysik då arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft. Du gillar även att ha mycket kundkontakt och sätter alltid kunden i fokus. I och med att arbetet består av mycket dokumentation och kundkontakt krävs det att du skriver och talar svenska obehindrat. Krav för tjänsten är att du har B-körkort och truckkort.

Krav för tjänsten
  • Truckkort A+B
  • B-körkort
  • Två års dokumenterad arbetslivserfarenhet av lagerarbete och truckkörning.
  • Talar och skriver svenska obehindrat.
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Vill du ha ett riktigt roligt jobb med chans att utvecklas inom lager och logistik tillsammans med oss? Tveka inte att söka!

Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Lantz på cecilia.lantz@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 25 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se