Varuflödesanalytiker / Controller

Varuflödesanalytiker / Controller

Att hantera stora datamängder är en självklarhet för dig och du ser en glädje i att kartlägga dina observationer där du får dra slutsatser som leder till ökad förbättring och ökad kontroll inom varuförsörjningskedjan!

Som Varuflödesanalytiker/Controllerför företagets varuflöden, kartlägger du varuflödesförluster och kostnader från terminal till butik, analyserar prognoser och utfall och kapitalbindning, som sedan ligger till grund för olika beslut i företaget. Med dina kompetenser inom lagerstyrning och olika materialflöden känner du dig trygg i hur moderna varuflöden fungerar i större sammanhang.

Rollen innebär att du ansvarar för att ta fram månads- och veckostyrkort, hålla löpande koll på KPI: er och hur de samspelar med varandra. Du ansvarar för att rapportera och informera löpande berörda enheter inom företaget. Du är den som initierar och driver aktiviteter som effektiviserar samt ger input till dina kollegor i organisationen som ligger till grund för aktivitet för nästa steg.

Vi tror att du:
 • Gillar att jobba strukturerat med stor egenskap att jobba målinriktat
 • Bygger ömsesidigtförtroende och känner dig bekväm att prata med kollegor i olika nivåer
 • Tar gärna initiativ och drivs av att hitta utmaningar i ditt jobb
 • Är flexibel och öppen för att arbeta med olika typer av uppgifter
 • Jobbar självständigt med stort ansvar och fokus på lösning
 • Med din analytiska förmåga ser logik och sammanhang i komplex information
För att lyckas i rollen behöver du ha:
 • Eftergymnasial utbildning inom Ekonomi/Logistik/Supply Chain dock lägst YH-nivå med relevant inriktning
 • Erfarenhet från liknande arbeten, 1-3 år, med betoning Analys och Control
 • Breda kunskaper att lagra data i Access och analysera data i Excel
 • Kunskaper att skapa rapporter och visualisera stora datamängder i Power BI
 • Erfarenhet av SAP
 • Flytande svenska i tal o skrift
Om kunden

Företaget är framröstat 2022 som Sveriges mest hållbara kedja, mest hållbara varumärket och hållbarhetsdeklarationen blev utsedd till Årets insats. Genom digital innovation, matglädje och inspiration vill företaget skapa den bästa kundupplevelsen och bidra till en enklare vardag för sina kunder. Oavsett hur man väljer att handla och möta företaget; digitalt, online eller i fysisk butik

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med mycket stora möjligheter till både förlängning och direktanställning hos kund.

Vi jobbar löpande med urval av kandidater så uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2022-12-12. Har du övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Iréne Nilsson, irene.nilsson@logent.se eller 073-714 0860 (Med hänvisning till GDPR och din integritet har vi ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mejl)

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Supply chain manager, Ekonomi, Controller, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://logent.se/
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega. Vi är specialister på Staff bemanning inom Lager/Logistik, Distribution, Industri och erbjuder rekrytering av Chefer och Specialister inom Supply Chain Management, Inköp