Inköpare till Semper för Norra Europa

Inköpare till Semper för Norra Europa

Grundstenen i Semper och vårt välkända varumärke är livsmedelskoncernen Hero Group där vi tillsammans arbetar för att värna om miljön och det goda från naturen för kommande generationer. För oss innebär hållbarhet att säkerställa att vi skyddar vår jords värdefulla resurser och att vi lämnar så lite avtryck efter oss som vi kan!

Känner du att du vill vara med och bidra på vår framtidsresa, för nu vi söker nu en erfaren Strategisk Inköpare för Norra Europa, välkommen med din ansökan!

Som vår Strategiska Inköpare måste du behärska alla steg i inköpsprocesser och kunna jobba både operativ och med taktiska inköpsfrågor. Baserat på analyser och tätt samarbete med Hero Lead köpare för affärsområdet tar du fram och föreslår strategier för lokala råvaror, förpackningar, mineraler och vitaminer.

I rollen måste du kunna besluta och utföra inköpsstrategier baserat på marknadsinformationen du tar fram för identifikation kring priser, tillgänglighet och utbud.

För att lyckas i rollen vill vi att du har minst 2-3 års erfarenhet av Inköp av indirekt material, kontraktsarbete och förhandling med internationella leverantörer. Du är en van projektledare som bekvämt samordnar dina olika uppdrag, ansvarar för handlingsplaner och huvudansvar för hur dina projekt fortlöper och tar beslut om åtgärd i varje aktivitet i dina processer.

Övriga ansvarsområden i rollen

• Skapa och bygga leverantörsrelationer

• Upphandlingsprocesser

• Marknadsanalyser

• Direktupphandling från producerande företag

Din profil

Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot Inköp/Ekonomi eller det vi bedömer likvärdigt. Har du yrkeserfarenheter från liknande arbete värderas det väldigt högt. Mycket goda IT kunskaper från olika affärssystem och digitala inköpsapplikationer. Hanterar MSOffice och då framför allt Excel. Vi vill att du pratar o skriver engelska och svenska flytande, meriterande om du kan ytterligare något språk; nederländska, tyska, spanska.

Vi jobbar löpande med urval av kandidater så uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2022-12-19. Har du övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Iréne Nilsson, irene.nilsson@logent.se eller 073-714 0860

(Med hänvisning till GDPR och din integritet har vi ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mejl)

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://logent.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och branschorganisationen Almega. Vi är specialister på Staff bemanning inom Lager/Logistik, Distribution, Industri och erbjuder rekrytering av Chefer och Specialister inom Supply Chain Management, Inköp