Hyresförhandlare till Locum

Locum · Ekonomi · 29 okt

Om jobbet

Har du goda juridiska kunskaper och erfarenhet inom hyresförhandling? Är du relationsskapande och trivs i en rådgivande och självständig roll med stort ansvar?

Locum söker nu en hyresförhandlare till förvaltningsavdelningen. I rollen ansvarar du för att på bästa sätt hyra in lokaler till landstinget. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringen är på Locums kontor centralt på Södermalm.

Vi tycker att det vi gör är viktigt på riktigt. Nu behöver vi fler kollegor som delar våra värderingar och som vill bidra till det viktiga samhällsuppdraget vi har.

Då urval och intervjuer sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast.

Arbetsuppgifter

Som hyresförhandlare utreder och presenterar du olika lokalalternativ för kunden att ta ställning till. I rollen ingår hyresförhandlingar, framtagning och förvaltning av kontrakt utifrån samarbetsavtal och uppdrag. Du tolkar avtal, biträder i tvistefrågor samt analyserar och bedömer hyresavtalsförslag.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Ansvar för inhyrning av lokaler till landstinget enligt samarbetsavtal eller uppdrag
  • Ansvar för att hyresgästanpassningar genomförs i enlighet med överenskommet avtal
  • Ansvar för kontakt och uppföljning med beställare gällande tilldelade samarbetsavtal och uppdrag
  • Ombyggnad och anpassning av inhyrda lokaler
  • Hyresförhandlingar
Du kommer att medverka till utveckling inom arbetsområdet och medverka i interna utvecklingsprojekt. Vidare ingår fletalet interna kontakter med fastighetsförvaltare, projektledare och teknikspecialister, samt externa kontakter med fastighetsägare, verksamhetschefer och sjukhusens lokalorganisation.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser helst att du har universitets- eller högskoleutbildning inom juridik/ekonomi/teknik, och minst 5 års erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen. Du har goda kunskaper inom fastighetsekonomi och hyresjuridik. Har du erfarenhet från kommersiell marknad ser vi det som meriterande.

Som person är du relationsskapande och inlyssnande. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och trivs i en utåtriktad roll. Du organiserar och prioriterar dina aktiviteter på ett effektivt sätt, och sätter upp och håller deadlines. Vi ser att du är ansvarstagande och driver på dina processer framåt. Du har god förmåga att tänka strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor.

Förmåner

Locum erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med kompetenta och inspirerande kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.
Vi sitter i moderna, attraktiva och tillgängliga lokaler centralt på Södermalm. Locum har ungefär 300 anställda med bred och stark kompetens inom fastighetsförvaltning, byggprojektledning och teknik. Vi är stolta över att ha lyckats uppnå jämn könsfördelning och en bra åldersspridning.
Jobbfakta

Mejla Elisabeth Axelsson

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Stockholms läns landsting. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Vår vision är att vara en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020.
Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.
Med lyhördhet gentemot våra uppdragsgivare, tydlighet, ansvarstagande och handlingskraft agerar vi för att uppnå våra mål.