Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Hyresförhandlare till Locum

Hyresförhandlare till Locum

Som hyresförhandlare utreder och presenterar du olika lokalalternativ för kunden att ta ställning till. I rollen ingår hyresförhandlingar, framtagning och förvaltning av kontrakt utifrån samarbetsavtal och uppdrag. Du tolkar avtal, biträder i tvistefrågor samt analyserar och bedömer hyresavtalsförslag.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Ansvar för inhyrning av lokaler till landstinget enligt samarbetsavtal eller uppdrag
  • Ansvar för att hyresgästanpassningar genomförs i enlighet med överenskommet avtal
  • Ansvar för kontakt och uppföljning med beställare gällande tilldelade samarbetsavtal och uppdrag
  • Ombyggnad och anpassning av inhyrda lokaler
  • Hyresförhandlingar
Du kommer att medverka till utveckling inom arbetsområdet och medverka i interna utvecklingsprojekt. Vidare ingår fletalet interna kontakter med fastighetsförvaltare, projektledare och teknikspecialister, samt externa kontakter med fastighetsägare, verksamhetschefer och sjukhusens lokalorganisation.

Utbildning / Erfarenhet

Vi ser helst att du har universitets- eller högskoleutbildning inom juridik/ekonomi/teknik, och minst 5 års erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen. Du har goda kunskaper inom fastighetsekonomi och hyresjuridik. Har du erfarenhet från kommersiell marknad ser vi det som meriterande.

Som person är du relationsskapande och inlyssnande. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och trivs i en utåtriktad roll. Du organiserar och prioriterar dina aktiviteter på ett effektivt sätt, och sätter upp och håller deadlines. Vi ser att du är ansvarstagande och driver på dina processer framåt. Du har god förmåga att tänka strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor.

Om Locum

Locum erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med kompetenta och inspirerande kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.
Vi sitter i moderna, attraktiva och tillgängliga lokaler centralt på Södermalm. Locum har ungefär 300 anställda med bred och stark kompetens inom fastighetsförvaltning, byggprojektledning och teknik. Vi är stolta över att ha lyckats uppnå jämn könsfördelning och en bra åldersspridning.

Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Stockholms läns landsting. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Vår vision är att vara en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020.
Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.
Med lyhördhet gentemot våra uppdragsgivare, tydlighet, ansvarstagande och handlingskraft agerar vi för att uppnå våra mål.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Juridik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 jan (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.