Förvaltningsområdeschef till Locum

Förvaltningsområdeschef till Locum

Som förvaltningsområdeschef på Locum får du lära känna några av Stockholms mest spännande fastigheter, med en verksamhet som är unik. Känner du dig trygg i ditt ledarskap och har erfarenhet av att hantera ekonomi, juridik och teknik för fastigheter har du nu chansen att hitta en tjänst där du erbjuds omväxling och utmaning i ett positivt team med framåtanda.

Om tjänsten

Som förvaltningsområdeschef ansvarar du för att driva, koordinera, kontrollera och utveckla ditt förvaltningsområde i syfte att uppfylla verksamhetens mål. Ditt förvaltningsområde består av St: Görans sjukhus och Södertälje sjukhus där du har direkt ansvar för personal, ekonomi och verksamhet. Du leder att team bestående av 6 personer vilka arbetar som fastighetsförvaltare, teknikförvaltare och driftcontroller.

I ditt ansvar som förvaltningsområdeschef ingår bland annat:
 • Ansvar för att leda enheten utifrån Locums vision, värderingar, strategiska mål och givna ramar
 • Övergripande operativt ansvar för förvaltningsområdet
 • Ansvar för förvaltningsområdets budget och resultatuppföljning
 • Se till att en långsiktig investerings- och underhållsplan för förvaltningsområdet upprättas
 • Ansvara för förvaltningsområdets avtal gällande fastighetsdrift, utemiljö och parkering
 • Upprätta verksamhetsplan och följa upp förvaltningsområdets planerade aktiviteter
 • Genomföra olika typer av utredningar inom förvaltningsområdet
 • Ansvar för att beslutade utvecklingsprojekt införs inom förvaltningsområdet
Locum erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med kompetenta och inspirerande kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.

Är det här du?

Till den här rollen söker vi dig som har följande erfarenhet:
 • Civilingenjörs- eller högskoleexamen inom teknik, juridik eller ekonomi.
 • Erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen
 • Ledarskapsutbildning
För den här rollen lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som chef inom Locum behöver du en utvecklingsorienterad inställning där du ser möjligheter i förändring och utveckling. Du är öppen i din kommunikation, är lyhörd och har förmåga att skapa dialog. Du delar Locums ledord Lyhördhet, Ansvarstagande, Tydlighet och Handlingskraft och står för ett prestigelöst och inkluderande ledarskap. Som chef är du dessutom drivande och har helhetssyn där du styr mål- och resultatinriktat i dialog med dina medarbetare.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Locum med Level Executive. Vänligen sök tjänsten via www.levelexecutive.se och klicka på "Lediga jobb". Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Nygårds
Telefon 08-120 50 424
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Executive
Sista ansökningsdag 31 aug (71 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Stockholms läns landsting. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet. Vår vision är att vara en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020.

På uppdrag av Stockholms läns landsting genomför vi en av de största satsningarna någonsin på sjukhusfastigheterna inom länet. Ny-, om- och tillbyggnader på bland annat Södersjukhuset, Södertälje sjukhus, Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge, S:t Görans sjukhus och Danderyds sjukhus ska färdigställas under de närmaste åren. Utöver det driver vi ca 800 byggprojekt årligen inom vårt ordinarie förvaltningsuppdrag.

Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.
Locums ledord är lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet, handlingskraft. Läs mer om oss på www.locum.se