Byggprojektledare till Södersjukhuset, Locum AB

Byggprojektledare till Södersjukhuset, Locum AB

Vår vision är att vara en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020. Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med kompetenta och inspirerande kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.
Vi tycker att det vi gör är viktigt på riktigt. Nu behöver vi fler kollegor som delar våra värderingar och som vill bidra till det viktiga samhällsuppdraget vi har.

Locums ledord är lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet, handlingskraft.

Arbetsuppgifter

Teamet på projektområde Södersjukhuset består av tio erfarna medarbetare i olika roller inom projektledning och en områdeschef. Vi jobbar i nära samarbete med förvaltningsenheten och tillsammans med interna specialister har vi stark kompetens inom förvaltning, projektledning och teknik.
Som projektledare får du ett utvecklande och samhällsnyttigt uppdrag där du bidrar till en förbättrad sjukvård i Stockholms län. Byggprojektledaren styr, planerar, följer upp samt leder och koordinerar alla aktiviteter och funktioner inom sina projekt. Projektens storlek och komplexitetsgrad kan variera.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för ekonomistyrning inkluderande bl.a.:
  • Upprätta kostnadsberäkningar, kalkyler och projektbudget
  • Ekonomiska uppföljningar och prognosarbete
  • Ansvara för tidsplanering och tidsstyrning
  • Ansvara för kvalitetsstyrning
  • Upphandlingar av entreprenörer och konsulter samt leda och säkerställa konsulter och entreprenörers arbete inom projektet
  • Kontinuerligt arbete med säkerhets- och arbetsmiljöfrågor, riskanalyser mm
  • Samarbete med våra kunder
Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet av att leda större bygg- eller anläggningsprojekt från programarbete till färdigställande. Du är en strategisk, driven och strukturerad person med utmärkta kommunikativa egenskaper och hög samarbetsförmåga.

Om Locum AB

Locum AB genomför en av de största satsningarna någonsin på sjukhusfastigheterna inom länet. Ny-, om- och tillbyggnader på bland annat Södersjukhuset, Södertälje sjukhus, Karolinska universitetssjukhuset, S:t Görans sjukhus och Danderyds sjukhus ska färdigställas under de närmaste åren.
Locums ca 280 anställda har bred och stark kompetens inom fastighetsförvaltning, byggprojektledning och teknik. Vi är stolta över att ha lyckats uppnå jämn könsfördelning och en bra åldersspridning. Locum förvaltar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Stockholms läns landsting. Bland hyresgästerna dominerar sjukvården i länet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 9 dec (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.